Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Petrecerea verii pentru oamenii de marketing și comunicare marca IAA YP

0

IAA Young Professionals organizează în data de 27 iulie, la Tete A Tete Herăstrău, petrecerea The Perfect Summer Mess destinată oamenilor din marketing și comunicare.

KEY-VISUAL-BASIC_WEB

The perfect Summer Mess reunește persoane din marcomm care ocupă poziții de la juniori, până la manageri generali în scopul de a facilita comunicarea dintre aceștia pentru a crea o comunitate de specialiști unită.

În cadrul evenimentului, invitații au ocazia să lase la intrare rolul pe care îl ocupă zi de zi la birou pentru a experimenta ceva nou. Ei vor putea alege între rolurile de: Fruity executive, Exotic creative, Sour manager, Sweet intern, Workaholic account sau  Fearless PR. Participantii se vor bucura de multe activări deosebite menite să dea un twist dulce stereotipurilor din industrie.

Nu de puține ori am auzit despre idei excelente sau colaborari fructuoase care s-au născut în cadre informale. Ne propunem ca prin deja tradiționala petrecere de vară marca IAA YP să creem un astfel de cadru informal în care tinerii profesioniști să poată socializa între ei, dar și cu seniorii din marcomm, să se distreze și să se bucure împreună. Conceptul este unul ofertant, iar activările vor strâni interacțiunea și voia bună.” – Iulia Niculaie, președinte IAA Young Professionals

Evenimentul este susținut de IQads și sponsorizat de: Grolsch, Hello Donuts, Gellateria Velluto și agenția Godmother, care pun la dispoziție activițăți distractive și surprize dulci.

Despre IAA Young Professionals

IAA YP este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2016. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi: http://www.iaayp.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.