Petrecerea de Pietoni :)

0

Evenimentul va avea loc saptamana viitoare, miercuri, pe 24 septembrie 2014, in intersectia de la Piata Unirii Bucuresti (cea dintre McDonalds si coltul cu BRD), incepand cu ora 18:00.

In esenta, vom strange oamenii pentru a traversa strada in pas de dans, amintindu-le astfel celor prezenti si participantilor la trafic ca viata e frumoasa si ca e perfect in regula sa simti asta si pe strada, iar a zambi pe trecerea de pietoni nu te face cu nimic ciudat :). Ulterior, vom conduce oamenii pe spatiul verde din Parcul Unirii, pentru a continua Petrecerea cu instrumente de percutie.
Mai multe detalii pe Facebook sau pe site.
10454465_813967601956810_7988057191129487249_n

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează