Petrecerea Biciclistilor din Bucuresti / 28 decembrie 2010

0

Aho, aho! Mos Craciun se pare ca are bicicleta anul acesta in Bucuresti! Dupa ce a impartit cadourile cu ajutoarele sale – se pregateste de petrecere!

Cand si Unde? 28 decembrie in intervalul 19:00 – 23:30 la restaurant „La Bucur”, langa metrou Tineretului. Am aflat via LiberinMiscare de Petrecerea Biciclistilor din Bucuresti.

Iata invitatia organizatorilor aici:

Marti, 28 decembrie (2010), ora 19.00, va invitam sa participati, asa cum o facem in fiecare an de sarbatori, la sfarsit de an, la o petrecere a ciclistilor bucuresteni. Locul este la restaurantul „La Bucur”, langa iesirea de metrou Tineretului, vizavi de liceul Sincai. Va asteptam cu un cozonac din partea casei.

Sursa: liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează