Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Petrece(re) în trafic cu Delivering Life!

0

Miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 18:00, organizația Delivering Life propune bucureștenilor o altfel de abordare a trecerii zilnice prin aglomerație și claxoane, printr-un eveniment memorabil: Petrecerea de Pietoni. Evenimentul se află la a patra ediție și va avea loc la Piața Unirii, în intersecția Bd. I.C. Brătianu cu Bd. Corneliu Coposu, locul de start fiind în față la McDonald’s Unirii.

De cele mai multe ori, atunci când suntem întrebați cum este în București, primul răspuns care ne vine în minte este “aglomerat”. Șoferi care claxonează, înjură sau uită să acorde prioritate. Pe stradă vedem stres, oameni triști, nervoși sau pur și simplu fără chef, cu privirea în pământ sau care nici nu îndrăznesc să zâmbească. Sau, dacă o fac, se simt jenați din teama de a nu fi priviți ca fiind “ciudați”.

Delivering Life propune tuturor participanților la trafic să schimbe starea orașului și să transforme rutina plictisitoare a mersului prin aglomerație într-o experiență frumoasă, prin Petrecerea de Pietoni. Vom traversa strada în pas de dans, amintindu-le astfel celor implicați, dar și șoferilor, că viața e frumoasă și că e perfect în regulă să simți asta și pe stradă, iar a zâmbi pe trecerea de pietoni nu te face cu nimic ciudat.

AFIS Petrecerea-de-Pietoni

Traversarea se va face regulamentar, la culoarea verde a semaforului, însă toți cei prezenți vor fi încurajați să renunțe la inhibiții și griji pentru a se bucura de momentul prezent, cu ajutorul dansului. La Petrecerea de Pietoni este invitat oricine, indiferent de vârstă, funcție sau ținută. Dar mai ales, nu este nevoie de talent la dans! Ritmul va fi dat de cei de la Barbarossa Samba Group, însă cel mai important lucru este să ne bucurăm împreună cu ceilalți și să ne dam voie să zâmbim pe stradă.

Și pentru că o petrecere se încheie cel mai bine cu un after-party, vom conduce ulterior participanții pe spațiul verde din Parcul Unirii, pentru a continua distracția cu instrumente de percuție. Atmosfera va fi întreținută de Slick Drum Events, iar pentru ca evenimentul să fie cu adevărat memorabil, fotograful Vladilas.ro va surprinde zâmbetele și mișcările participanților la petrecere.

Petrecerea de Pietoni este un eveniment anual, organizat cu unicul scopul de a aduce zâmbetul pe buzele participanților la trafic. Astfel, participarea nu implică niciun cost, însă necesită înscriere pe www.deliveringlife.com. Petrecăreții sunt așteptați începând cu ora 18:00 în față la McDonald’s Unirii pentru a-și ridica accesoriile de party.

Partenerii media ai evenimentului sunt B365, Șapte Seri, România Pozitivă, IQool, Calendar Evenimente și Digi24. Ne susțin Brigada de Voluntari, Reciclare Creativă, Innovation Box, Reframe, Evocentris și Snkart.

Mai multe detalii despre înscrierea și participarea la eveniment, cât și filmulețe din anii trecuți, se găsesc pe www.deliveringlife.com sau pe pagina de Facebook Delivering Life (www.facebook.com/deliveringlife).

Delivering Life este o organizație care a luat viață din dorința de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, înglobate în ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicați în diferite acțiuni, fiind surprinși în mod plăcut în mijlocul orașului.

Au fost organizate peste 40 de evenimente în aproape 3 ani de existență, iar evenimentele anuale, deja cu tradiție, sunt Gala Oamenilor, Bătaia cu Apa și Petrecerea de Pietoni. Filmulețe și mai multe detalii despre aceste evenimente găsiți pe www.deliveringlife.com.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.