Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Petrecere de biciclete pe terasa Verona

1

Terasa Verona de la Carturesti, Bucuresti 7 mai 2010 la 18:00

Bicicletele de oras de la Ciclop ies pentru prima data in cadru organizat in afara curtii de pe Strada Povernei 25. Gazelle aka “Regina Olandei”, Fietsfabriek aka “Vecina din Amsterdam”, Vanmoof aka “Moft de designer”, Create aka “Acadeaua britanica”, Strida aka “Umbrela de ploaie”, Kross aka “Angeszka din Polonia”, impreuna cu Bakfiets-ul oficial Ciclop va asteapta pe biciclete sau la pas la Gradina Verona de la Carturesti.

Vineri, 7 mai, incepand cu ora 18.00, cele sase biciclete de oras din Olanda si Polonia va dau intalnire de seara pentru a urmari impreuna proiectia spoturilor care le-au facut faimoase, precum si imagini cu magazinul Ciclop.

Printre invitatii – gazda se numara Costi Rogozanu, Vlad Nanca, Csibi Magor, Cristi Vasile (Igu) si Eugen Istodor. Alaturi de ei va veti putea incumeta sa incercati si voi un Gazelle sau o Strida. Ca alternativa, hamacele Minor Swing va asteapta sa va lafaiti in ele dupa bunul plac.

Detalii pe ciclop.eu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Petrecere de biciclete pe terasa Verona -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.