Petrecere de biciclete pe terasa Verona

1

Terasa Verona de la Carturesti, Bucuresti 7 mai 2010 la 18:00

Bicicletele de oras de la Ciclop ies pentru prima data in cadru organizat in afara curtii de pe Strada Povernei 25. Gazelle aka “Regina Olandei”, Fietsfabriek aka “Vecina din Amsterdam”, Vanmoof aka “Moft de designer”, Create aka “Acadeaua britanica”, Strida aka “Umbrela de ploaie”, Kross aka “Angeszka din Polonia”, impreuna cu Bakfiets-ul oficial Ciclop va asteapta pe biciclete sau la pas la Gradina Verona de la Carturesti.

Vineri, 7 mai, incepand cu ora 18.00, cele sase biciclete de oras din Olanda si Polonia va dau intalnire de seara pentru a urmari impreuna proiectia spoturilor care le-au facut faimoase, precum si imagini cu magazinul Ciclop.

Printre invitatii – gazda se numara Costi Rogozanu, Vlad Nanca, Csibi Magor, Cristi Vasile (Igu) si Eugen Istodor. Alaturi de ei va veti putea incumeta sa incercati si voi un Gazelle sau o Strida. Ca alternativa, hamacele Minor Swing va asteapta sa va lafaiti in ele dupa bunul plac.

Detalii pe ciclop.eu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.