Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Petrecere cu scop caritabil „Anii de Liceu”, joi 29 ianuarie, 20:00, Lente&Sotron

0
Noi, cei de la Asociația Inițiativa pentru Fericire organizăm joi, 29 ianuarie 2015, ora 20:00, un eveniment de strângere de fonduri pentru proiectul Cultivăm Caractere. mai jos am scris un scurt comunicat pe care vă rog să îl publicați (nu mai reușesc sa nimeresc userul și parola pentru a publica eu) și am atașat și invitatia la petrecerea la care te așteptăm cu drag.

Asociația Inițiativa pentru Fericire organizează joi, 29 ianuarie 2015, ora 20:00, un eveniment de strângere de fonduri pentru proiectul Cultivăm Caractere.

unnamed

Petrecerea se va desfășura în Lente&Șotron (Bd. Pache Protopopescu, nr. 20) și este organizată pentru a sprijini proiectul CultivămCaractere. Pentru 70 de elevi din medii defavorizate din București liceul se va transforma într-o experiență foarte plăcută. Elevii implicați în proiect vor beneficia, de-a lungul a 14 săptămâni, de sesiuni de orientare profesională oferite de o echipă de patru coachi, workshop-uri, discuții, proiecții de filme educaționale urmate de dezbateri.

Obiectivul acestui eveniment este de a strânge fondurile necesare desfășurării proiectului în 5 licee din București. În anul 2014 promovabilitatea la Bac a fost de 59,22%, iar beneficiarii acestui proiect vor fi aleși din liceele cu rezultate foarte scăzute – 3-15%. Scopul acestui proiect este de a sprijini întregul proces al educației și ca cel puțin jumătate din cei 70 de elevi implicați să promoveze examenul de Bacalaureat și să își aleagă o direcție pentru viitor.

Oricine dorește să participe la acest eveniment este așteptat joi, 29 ianuarie, de la ora 20:00, în Lente&Șotron cu un show deimprovizațiefotografii ca-n liceu, pop-quiz și muzică de clasa a 11a. 

Intrarea se face pe baza unei donații sugerate de 20 RON.

Toate fondurile strânse vor fi donate integral către proiectul Cultivăm Caractere care poate fi susținut pe

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Cultivam-caractere.

Despre Inițiativa pentru Fericire

Asociația Inițiativa pentru Fericire este o organizație non-profit cu misiunea de a crește gradul de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive. Printre proiectele de care s-au bucurat pănă acum peste 6500 de persoane se numără Institutul pentru Fericire și Programul Național de Educație pentru Fericire.

Institutul pentru Fericire își desfășoară activitatea în București, pe Bd. Dacia nr. 14. Membrii IPF sunt studenti, antreprenori, angajați, tineri sau adulți care vor în primul rand să se cunoască mai bine pe ei înșiși. Pentru că atât schimbarea, cât și fericirea, vin din interior

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.