Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 70 de spectacole și zeci de artiști la show-urile de stand-up comedy în aer liber

0

Peste 70 de spectacole în aer liber au loc în perioada iunie-august 2020 pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225 – pe malul Dâmboviței), în cadrul proiectului de entertainment ”Fool de Vară”. Derulat sub forma unor succesiuni de evenimente pentru toate gusturile, susținute de zeci de artiști consacrați și debutanți, proiectul include spectacole de stand-up comedy, teatru, spectacole de magie pentru adulți și copii, improvizație și muzică, fiind organizat în parteneriat de Hop Garden și The Fool.

 

Dintre artiștii consacrați care vor urca pe scena în aer liber în perioada iunie-august fac parte: Horatiu Mălăele, Cosmin Nedelcu – Micutzu, Bordea, Bogdan Mălăele, Vlad Grigorescu, George Tănase, Radu Bucălae, Mukinka, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Nelu Cortea, Cristina Strecopîtov.

Printre spectacolele susținute in aer liber se numără: ”Sunt un orb”, ”Niște oameni.la terasă”, ”Audio Pandemonium”, ”Open Mic”, ”Magic Fairytale”, ”Best of Vlad Grigorescu” etc.

”Parteneriatul pentru organizarea evenimentelor la terasa Hop Garden s-a născut din dorința de a fi mai aproape de solicitările publicului în 2020. După o perioadă critică oamenii simt nevoia să se relaxeze, să socializeze la terasă, să se bucure de o mâncare gustoasă, de o bere rece sau de un vin bun și de momente de amuzament în compania prietenilor. La proiectul ”Fool de Vară”, de la Hop Garden, participă artiști consacrați, iubiți de publicul larg și de clienții noștri, dar și artiști debutanți care urcă pentru prima dată pe scenă. Dacă râsul este cel mai bun medicament, ne străduim ca, prin bună dispoziție, să “îi vindecăm” pe participanți de întristare, deprimare și necazuri, și, timp de 2 ore, să uite de tot ce înseamnă supărările vieții de zi cu zi. Iar dacă prin evenimentele desfășurate la Hop Garden reușim să aducem un zâmbet cât de mic pe fețele clienților noștri, considerăm că ne-am atins scopul.”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

 

“Fool de Vară” este produsul unui parteneriat între noi și cei de la Hop Garden care ne-au primit cu brațele deschise pe terasa lor, până la finalul verii.  Am mutat aici toate show-urile de la The Fool și suntem încântați de cum au mers lucrurile până acum. Colaborarea este una cu bătaie lungă și suntem în discuții cu partenerii noștri ca începând din toamnă să-și pună și ei amprenta în activitatea noastră de la The Fool, cu câteva preparate dintre cele care-i recomandă ca una dintre locațiile cu o bucătărie excelentă.
”Fool de vară” este un proiect de entertainment ambitios care lansează cea mai mare scenă de comedie în aer liber din București. Practic, mutăm show-urile de stand-up comedy la terasă și promitem spectacole incendiare, dar și porții sănătoase de umor
”, a declarat Călin Crețu, manager The Fool.

 

Toate evenimentele organizate la terasa Hop Garden respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

 

Despre Hop Garden

Hop Garden este o berărie lansată în 2018 și parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro. Localul este singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasa de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Contact Hop Garden

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.magic-park.ro

www.hopgarden.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.