Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 70 de premii castigate la pian, chitara sau canto la cele 15 concursuri

0

Cele mai importante realizari ale Scolii de Muzica Boem Club in 2014. 

Peste 70 de premii castigate la pian, chitara sau canto la cele 15 concursuri la care au participat cursantii Boem Club, peste 100 de interpreti la fiecare dintre cele doua concerte organizate, 76 de premii acordate si 200 de concurenti la Concursul National Boem Club Musica Mundi, cel mai mare concurs de muzica pentru amatori, 1 bursa de merit si 7 burse de studiu, peste 550 de cursanti care frecventeaza in prezent lectiile de muzica – acesta ar fi pe scurt bilantul anului 2014 pentru Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti.

public concert Scoala de Muzica Boem Club

Pentru Boem Club, anul 2014 a reprezentat o ascensiune pe toate planurile, astfel incat datorita calitatii serviciilor oferite, a personalului specializat, a ofertei vaste de cursuri si a localizarii celor 3 sedii, Scoala de Muzica Boem Club se afla la momentul actual lider pe piata cursurilor de muzica din Bucuresti.

Cursurile de pian, chitara, vioara, percutie, flaut, violoncel, canto, saxofon, clarinet si educatie muzicala pentru prescolari se adreseaza in egala masura copiilor care isi doresc o activitate placuta si interesanta in acelasi timp, dar si adultilor care cauta o oaza de relaxare dupa job sau care isi doreau de mult timp sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, dar nu au avut pana acum ocazia.

Incepatori sau avansati in tainele muzicii, la Scoala de Muzica Boem Club s-au inscris in anul 2014 peste 250 de cursanti, fie la cursurile Scolii de Vara, fie la unul dintre modulele propuse de specialistii Boem Club: modulul hobby sau modulul educational.

Totodata, in anul 2014, Boem Club a oferit o bursa de merit si 7 burse de studiu cursantilor care au reprezentat cu succes scoala la concursurile la care au participat, precum si copiilor talentati cu posibilitati financiare reduse. In luna iunie 2014, in cadrul Galei Excelentei in Muzica, Scoala de Muzica Boem Club i-a premiat pe cei mai merituosi dintre cursanti.

„Vom continua si in anul 2015 sa acordam astfel de burse de studiu si de merit cursantilor nostri talentanti care prin abilitatile deosebite pe care le au si prin studiu ajung sa cante deosebit si sa aiba rezultate bune si foarte bune, deoarece dorim sa incurajam studiul muzicii de la cea mai frageda varsta. De asemenea, vom continua sa sustinem cu acelasi profesionalism toate initiativele care au in vedere promovarea artei, in special a muzicii, deoarece ne dorim ca un numar cat mai mare de copii si adulti sa faca parte activ din muzica, la nivel interpretativ, si nu doar pasiv, ca auditori.

Cursantilor care studiaza la Boem Club le promitem ca si in acest an vom sustine aceeasi calitate a cursurilor, concertelor, concursurilor si manifestarilor muzicale si vom continua sa ne dezvoltam creativ, asa cum i-am obisnuit deja” a transmis directorul general al Scolii de Muzica Boem Club, Claudia ATANASOAE.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.