Peste 500 de tineri vor merge gratuit la teatru, pe 21 martie

0

Sâmbătă, pe 21 martie, la Casa de Cultură a Studenților din București, în Sala Mare, va fi reluat spectacolul de comedie „Cine sapă groapa ?”, care a fost lansat în cadrul proiectului „Închide televizorul și hai la teatru!”

Rezervările au depășit cu mult capacitatea sălii Atelier de la UNATC, iar publicul a cerut reluarea spectacolului mai devreme de luna aprilie, cum era anunțat. Astfel, inițiatorii proiectului au hotărât să înceapă mai devreme cele 20 de zile de teatru alocate pentru fiecare spectacol.

79793_n

Proiectul presupune 300 de zile de teatru gratuit pentru studenți, în care vor fi jucate 15 piese, fiecare reluată de 20 de ori. Timpul de pregătire pentru fiecare spectacol va fi de doar zece nopți.

După succesul lansării, unde peste 200 de tineri au închis televizoarele și au mers la teatru, organizatorii își propun acum să aducă un număr de 500 de studenți care să se bucure gratuit de teatru.

„Pare un număr mare, dar după doar câteva zile de când am anunțat că vom juca pe 21, avem rezervări pentru mai mult de 300 de persoane. Asta ne bucură foarte mult și ne dă curaj să facem lucruri frumoase și benefice pentru tineri.”, au declarat cei trei actori.

Proiectul „Închide televizorul și hai la teatru!” este dezvoltat de Cuibul Artiștilor, laborator în care se dezvoltă concepte de teatru, muzică sau dans, fiind susținut și de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Accesul se face pe baza de rezervare prin mesaj privat pe pagina de Facebook Cuibul Artiștilor sau telefonic, la 0724 115 493.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează