Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 500 de tineri vor merge gratuit la teatru, pe 21 martie

0

Sâmbătă, pe 21 martie, la Casa de Cultură a Studenților din București, în Sala Mare, va fi reluat spectacolul de comedie „Cine sapă groapa ?”, care a fost lansat în cadrul proiectului „Închide televizorul și hai la teatru!”

Rezervările au depășit cu mult capacitatea sălii Atelier de la UNATC, iar publicul a cerut reluarea spectacolului mai devreme de luna aprilie, cum era anunțat. Astfel, inițiatorii proiectului au hotărât să înceapă mai devreme cele 20 de zile de teatru alocate pentru fiecare spectacol.

79793_n

Proiectul presupune 300 de zile de teatru gratuit pentru studenți, în care vor fi jucate 15 piese, fiecare reluată de 20 de ori. Timpul de pregătire pentru fiecare spectacol va fi de doar zece nopți.

După succesul lansării, unde peste 200 de tineri au închis televizoarele și au mers la teatru, organizatorii își propun acum să aducă un număr de 500 de studenți care să se bucure gratuit de teatru.

„Pare un număr mare, dar după doar câteva zile de când am anunțat că vom juca pe 21, avem rezervări pentru mai mult de 300 de persoane. Asta ne bucură foarte mult și ne dă curaj să facem lucruri frumoase și benefice pentru tineri.”, au declarat cei trei actori.

Proiectul „Închide televizorul și hai la teatru!” este dezvoltat de Cuibul Artiștilor, laborator în care se dezvoltă concepte de teatru, muzică sau dans, fiind susținut și de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Accesul se face pe baza de rezervare prin mesaj privat pe pagina de Facebook Cuibul Artiștilor sau telefonic, la 0724 115 493.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.