Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 3000 de pozitii in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP

0

Companii de top ofera peste 3000 de pozitii in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP

Pe 26 – 27 octombrie la cea de-a 13-a editie Angajatori de TOP cele mai active companii din Romania au deschise peste 3000 de oportunitati de cariera. In cele doua zile ale evenimentului vor participa peste 90 de companii din domeniile: IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie, retail, audit si consultanta.

Peste 15 000 de persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi sunt asteptati pentru a aplica CV-ul in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Oferta angajatorilor acopera toate domenii de activitate, iar printre companiile prezente in aceasta toamna, putem mentiona:

IT&C: IBM, Dell, Bitdefender, Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics Romania, Intel, Microsoft, Bearing Point, Ubisoft, Cegeka, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, Stefanini, Freescale, TeamNet Collaborate, Endava, Electronic Arts, Microchip, DigitalOptics Corporation, Thales, Star Storage, Oracle, Incrys, Optaros, Pentalog, Amiq

Outsourcing: Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Webhelp, Wipro Technologies,CompetenceCallCenter, Carestream, Teleperformace, Studio Moderna, Valoris

Inginerie: Grup RenaultRomania, Adrem Invest, Schneider Electric, TIAB, SNC, SINIAT

Banking&Finance: BCR, BRD – Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, Groupama, UFX Markets, Godwin Austin

FMCG: JTI, L’Oreal Romania, British American Tabaco, McDonald’s Romania, Ursus Breweries, P&G,Scandia, Delaco.

Consultanta: Ernst&Young, TMF

Retail: Lidl, Rewe Group, OBI, Arabesque

“La editia din aceasta toamna a evenimentului, punem la dispozitia celor interesati peste 100 de posturi a caror activitate se va desfasura in sediul CGS Romania din Bucuresti, cu incepere in perioada imediat urmatoare. Planurile pentru finalul anului 2012 pun accentul pe recrutarea a 300 de noi angajati in Bucuresti, Brasov si Sibiu, vorbitori de limbi straine, printre care: engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, olandeza, portugheza, turca, rusa, ceha, poloneza, etc. In cele trei locatii desfasuram intense campanii de recrutare si suntem prezenti online pe toate site-urile de profil” a declarat Vladimir Sterescu, Senior Vice President, Computer Generated Solutions.

“Orientativ, 25% din job-urile disponibile in companie sunt de entry level, 50% mid level si 25% senior. La standul de la Angajatori de Top vor veni specialisti din echipele tehnice pentru a discuta direct cu potentialii candidati despre oportunitatile de angajare” a declarat Cristina Visan, HR Manager, I&T and Consumer Product Delivery, Bitdefender.

“Echipa noastra din Bucuresti are la acest moment aproximativ 100 de persoane, iar pana la jumatatea anului viitor intentionam sa ajungem la peste 260 de angajati. Prin urmare avem o activitate intensa de recrutare in Bucuresti si o varietate de pozitii deschise in acest moment. Aproximativ 20% dintre posturile disponibile se adresează candidaţilor entry-level, în timp ce restul posturilor sunt destinate în proporţii egale candidaţilor cu un nivel mediu de experiență şi seniori” a declarat Alexandra Covaci, Recruitment Manager, Endava.

“CCC Bucuresti isi va mari echipa cu aproximativ 70 de noi colegi pana la sfarsitul anului. Pozitiile se adreseaza in mod egal studentilor, proaspetilor absolventi si persoanelor cu experienta in industria de Customer Care. Focusul nostru este atat pe limbi straine,  franceza, spaniola, germana, rusa, etc,  cat si pe limba romana. Viitorii nostri colegi vor beneficia atat de conditii excelente de munca cat si de programe de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu de lucru dinamic si captivant in cadrul echipelor noastre” a declarat Iuliana Circu, Human Resources Team Management, CCC.

Pentru pozitiile deschise candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Testata pentru prima data la editia din primavara a evenimentului, aceasta modalitate s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat de catre candidati. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja). Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Accesul publicului la eveniment va fi permis vineri 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 27 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: RadioZU, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Romania Libera, Catalog Cursuri, Curierul National, Business-edu.ro, Spectacular, DoingBusiness.ro, PlayTech.ro, Media IQ, PCWorld, Computer World, HIT.ro, BESTEngineer, Profit360.ro, ISIC.ro Metropotam, RegieLive, Educativa, Start UB, Studentie si Ziare.com.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.