Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 300 de participanti si-au anuntat prezenta la Conferinta despre Fericire!

0

Randy Taran ne invata sa fim fericiti in familie. 

Randy Taran este fondator al Project Happiness, ONG-ul care desfasoara programe cu focusul fericirii in peste 70 de tari!  Randy este de asemenea trainer specializat in dezvoltarea rezistentei emotionale a adolescentilor si membru in consiliul de administratie a Fundatiei Dalai Lama.

Detalii despre vorbitori aici: conferinta.ipf.ro/vorbitori

conferinta-comunicat-presa

Peste 300 de participanti si-au anuntat prezenta la Conferinta! 

In acest context fericit, mai sunt doar 100 de bilete puse spre vanzare cu doua saptamani inainte de Conferinta despre Fericire! Pentru ONG-uri, ramane un discount de 30%.
Detalii despre bilete aici: conferinta.ipf.ro/bilete

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.