Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 30 de idei de cadouri cu suflet pe care le găsești la Impact Fair

0

Weekend-ul acesta, pe 5 și 6 decembrie sunteți invitați în centrul orașului la Impact Fair – Târgul cadourilor cu suflet.

Vă așteaptăm pe Strada Halelor nr.5, la etajul 3, în zona Piața Unirii, peste 30 de start-up-uri curajoase și ONG-uri îndrăznețe care își vor expune produsele în cadrul târgului. Sub deviza din acest an, ”Be bold, make an impact”, Impact Fair aduce în față zeci de organizații curajoase care nu s-au dat bătute în pofida greutăților întâlnite.

Impact Fair - Key Visual

Două organizații pline de curaj au decis să se lanseze în domeniul până de curând necunoscut de upcycling and recycling. Upside Down aduce produse din bannere și prelate reciclate, atât de frumos colorate că sigur nu veți rezista să cumpărați ceva. De exemplu, portofelul Slim Chocolate Mint este potrivit pentru orice vreme, eveniment sau outfit, în culori de maro, verde și alb. Știți ce este minunat în cazul celei de-a doua organizații? WunderKraft îți oferă produsul, dar și serviciul sau uneltele necesare. Oferta este variată și se adresează atât utilului cât și frumosului.

Upside Down
Pentru noua noua generație de curajoși, piticii care și-au pregătit ghetuțele în așteptarea lui Moș Nicolae, Atelier Simpluș și Agugu Handmade vin cu multe produse create special pentru copii. Recomandarea noastră: cărți interactive din material textil, cu ajutorul cărora piticul tău va învăța să numere, să lege șireturi sau care sunt culorile.

Atelier Simpluș
La Impact Fair, accesoriile reprezintă, de asemenea, cadouri cu suflet. Merci Charity Boutique este primul concept store caritabil din Romania: un boutique plin cu lucruri bune, de calitate, care pot fi cumpărate în schimbul unei donații. Echipa Made în Roșia Montană aduce la târg cele mai frumoase căciuli din lână naturală românească. Sunt tricotate manual, iar timpul pentru realizarea unei căciuli este de aproximativ 10 ore.
Sub deviza ”Dor de românesc”, găsești la târg produsele minunate din piele semnate Iutta și, bineînțeles, iută, ce îți vor reda senzația de acasă.

Made in Roșia Montană
Șosetele colorate pentru doamne și domni sunt aduse de Madam Mitza, bijuteriile pentru doamne vin de la Touched Collection, iar bijuteriile pentru domni le cumperi de la standul Falx.
Poșete, genți sau traiste simple din bumbac sunt cadouri foarte apreciate, iar cei dragi s-ar bucura sigur să primească produse de la Atelierul de Pânză sau Bookletta. Te vor încânta cu siguranță și produsele create de Paper concept sau Work at Home Moms.

Iutta
Ai patru opțiuni de cadouri tradiționale, fie că vorbim despre zona de fashion, accesorii sau decorațiuni. Te întâlnești la Impact Fair cu brand-uri precum Zestre, cu haine minunate, deopotrivă tradiționale și moderne. Patzaikin, Ecosocial Atelier și Asociația Meșterilor Populari Copăceni te vor încânta cu multe produse din lemn și ceramică, create manual.

Wunderkraft
Opt motive de sărbătoare în casa ta: creează atmosfera sărbătorilor de iarnă cu decorațiunile și produsele de design de la Dizainăr, Foldo sau I WooD Be. Atelierul de ceramică aduce produce fine, muncite cu multă dedicație, și tot la această categorie găsești produsele minunate create de ONG-uri curajoase precum Fundația Motivation, Fundația Rhema, Asociația Necuvinte, Atelier ceramică, Inimă de copil.

Dizainăr

În timp ce alegi cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, relaxează-te la secțiunea de food & drinks, unde guști din dulceața delicioasă creată de Bunicel sau oprește-te la Sunday Bagels, care îți aduce primul bagel original, produs în România, la pachet cu cea mai bună cafea. De îți place ceaiul, SanThe Fitoceainărie, te va încânta cu siguranță.
Brutăria Concordia este o organizaţie nonguvernamentală care oferă sprjin copiilor şi tinerilor proveniţi din familii cu nevoi speciale, iar brutăria se bazează pe conceptul de social business – toţi banii proveniţi din vânzarea produselor se întorc în cadrul organizaţiei pentru a ajuta în continuare la educarea şi integrarea copiilor în societate.

Brutăria Concodia

Ești sportiv(ă)? Social Gym este cea mai nouă și inovatoare sală de sport deschisă în zona Timpuri Noi din Bucureṣti ṣi pune la dispoziția membrilor săi programe de fitness personalizate în funcție de vârstă, nivelul de pregătire fizică, dar ṣi de obiectivele și motivațiile fiecăruia.

Sunday Bagels

Sperăm că ai apetitul de cadouri inimoase deschis, pentru că în weekend ai program de dărnicie. Vino împreună cu prietenii tăi la Impact Fair în weekendul 5 – 6 decembrie. Te așteptăm la târg între orele 11:00 – 18:00, la Impact Hub Bucharest (strada Halelor nr. 5, etajul 3). Te așteptăm cu mintea deschisă să le cunoști povestea și să umpli ghetuțele lui Moș Nicolae!

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina evenimentului http://www.impactfestival.ro/impact-fair și pe facebook 

Impact Festival București 2015 este organizat de Impact Hub Bucharest și UniCredit Bank.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse pentru toate categoriile de clienți.
UniCredit Bank se implică activ în susținerea artei și culturii, industriilor creative, culturii antreprenoriale și a proiectelor cu impact social din domeniul educației.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.