Peste 2.500 de oameni, concurenti si spectatori, au dat curs invitatiei de a lua parte la evenimentul sportiv URBATLON

0

Peste 2.500 de oameni, concurenti si spectatori, au dat curs invitatiei de a lua parte la evenimentul sportiv URBATLON, aflat la prima editie. Concurentii au trecut prin 7 probe de foc, care i-au provocat sa-si arate atat conditia fizica cat si indemanarea de a trece peste obstacole. La URBATLON, desfasurat in Bucuresti, sambata, 21 iunie a.c., in incinta Arenei Nationale, iubitorii de sport au avut ocazia sa se bucure de o manifestare dedicata miscarii, energiei pozitive, relaxarii si bucuriei de a fi alaturi de oameni.

URBATLON 2014_MPG 1

Startul URBATLON 2014 s-a dat de pe aleea din fata intrarii principale a Arenei Nationale si a avut loc in 13 valuri, la distante de pana la 3 minute intre seriile de concurenti. Acestia au avut de parcurs un traseu de 5 kilometri, combinat cu probe de atletism: Urban Cooler, Adrenalina… garaj, Spectacol la inaltime, Blocaj in trafic, Labirintul, Asaltul Arenei si Move & Be Happy.

Cateva secvente de la URBATLON 2014 le puteti vedea pe: https://www.facebook.com/urbatlon.ro.

URBATLON 2014_MPG 2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează