Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 2.500 de kilometri alergați pentru cauza Fundației Olimpice Române la OMV Petrom Bucharest Half Marathon

0

Efortul alergătorilor, susținut de URSUS Cooler cu o donație de 5.000 de Euro

Susținătorii Fundației Olimpice Române au alergat peste 2.500 de kilometri la OMV Petrom Bucharest Half Marathon pentru foști sportivi care au nevoie de sprijin. Echipa Campionilor a reunit 215 alergători înscriși pentru cauza Fundației Olimpice Române, cărora li s-au alăturat alți 100 de participanți, deciși să parcurgă fiecare kilometru din cursă pentru a le fi alături sportivilor.

Echipa Campionilor1

Fundația Olimpică Română a beneficiat și de sprijinul și participarea mai multor sportive de performanță. Printre acestea s-au numărat: Monica Roșu, Corina Ungureanu, Viorica Susanu, Sandra Izbașa, Doina Melinte, Liliana Gafencu, precum și Andreea Răducan, președintele Fundației Olimpice Române.

Andreea Chelaru și George Baltă, doi dintre beneficiarii Fundației Olimpice Române, s-au alăturat echipei aflate în Piața Constituției pe 17 mai. Cei doi s-au putut bucura de susținerea alergătorilor, iar George a concurat și el la proba de semimaraton pentru fotolii rulante, parcurgând 21 de km in 1h 51 minute.

“M-am bucurat să descopăr, duminică, o echipă atât de mare și frumoasă de susținători care au ales să parcurgă acei kilometri pentru mine, pentru George, precum și pentru alți foști sportivi care au nevoie de sprijin. Le mulțumesc! Experiența mi-a dat încredere și îmi doresc ca în viitor să mă pot alătura și eu echipei pe traseul de concurs. Vreau să particip, așa cum a facut-o și George la proba de fotolii rulante”, a declarat Andreea Chelaru, prezentă la eveniment alături de echipa Fundației Olimpice Române.

Distanța parcursă de susținătorii Fundației Olimpice Române a avut o însemnătate aparte, întrucât URSUS Cooler, sponsorul oficial al echipei, a donat suma de 5.000 de Euro în beneficiul acelor sportivi aflați în situații dificile de viață.

“Ne bucurăm că echipa FOR a strâns atât de mulți susținători și suntem mândri că angajații Ursus Breweries au fost printre alergători, susținând cauza foștilor sportivi români. Performanța Echipei Campionilor de la Semimaratonul Internațional București este o dovadă a faptului că o cursă nu este imposibil de finalizat și vrem să felicităm toți membrii echipei pentru voința și ambiția lor de a alerga atât de mulți kilometri pentru foștii sportivi”, a declarat Mihai Bârsan, Vice-Președinte Marketing Ursus Breweries.

Partenerii care au susținut echipa Fundației Olimpice Române, alergând pentru cauza foștilor sportivi sau prin donații au fost:  Lugera & Makler România, Calif, Brenntag, Superbet România, Decimas, ȚiriacAuto, Event Stuff Central Europe – România, Izvorul Minunilor și Ro Club Maraton prin Victor Vlad.

Inițiativa Fundației Olimpice Române a fost comunicată cu sprijinul partenerilor media: Sport Total FM, Adrenallina, Radio România Actualități, CSRmedia, precum și prin implicarea jurnaliștilor și bloggerilor care au ales să susțină echipa FOR.

Despre Fundația Olimpică Română

Fundația Olimpică Română este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase și oferă sprijin sportivilor români aflați în situații deosebite de viață.  Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.