Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 120 de lideri feminini participă la conferința Women of Romania

0

Cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Femeii, Impact Hub Bucharest se alătură mișcării globale #BeBoldForChange și organizează evenimentul Women of Romania, cu sprijinul ambasadei SUA în România. Agenda conferinței din 11 martie include 20 de invitați, personalități feminine reprezentative pentru tabloul antreprenorului de succes.

Women of Romania - afis

În deschiderea evenimentului Women of Romania va vorbi ambasadorul SUA la București, Hans Klemm. Discursul acestuia va fi urmat de o prezentare de ansamblu a contextului local al antreprenoriatului feminin, susținută de Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions – Talent & Employer Branding.

Prima parte a conferinței va fi moderată de prezentatoare de știri Liana Alexandru (Digi24) și va fi dedicată Rolului Femeii în Societatea Românească. Acest subiect le va aduce în fața publicului pe Maria Gheorghiu (cofondatoarea asociației OvidiuRo), Virginia Otel (Communication Leader Garanti Bank Romania) și Ilinca Păun (Managing Partner Colliers).

Despre Povești Antreprenoriale de Succes și recomandări din propria experiență vor vorbi Flavia Scînteanu (cofondatoarea companiei Dare to rug), Mirela Bucovicean (fondatoarea Molecule F), Mirela Drăgoi (cofondatoarea Pet Star), dar și Angela Achitei, (Președinte al Fundației Alături de Voi și câștigătoare a premiului Social Entrepreneur of The Year în 2016). Paneul va fi moderat de jurnalista Cristina Negraru și va fi precedat de o intervenție specială din partea Elenei Badea (Managing Director Valoria).

Ultima temă abordată în cadrul conferinței Women of Romania, moderată de Oana Bulexa (Managing Director The Practice), pune accentul pe Inițiativele Curajoase – sociale, culturale, educaționale și antreprenoriale. Anca Georgescu-Aladgem (vicepreședinte Mentoring PWN Romania), Corina Puiu (cofondatoare Teach for Romania), Oana Craioveanu (cofondatoare Impact Hub Bucharest) și Oana Marinescu (fondatoare OMA Vision) vor povesti despre provocările acestor nișe, dar și despre oportunitățile pe care le oferă acest tip de inițiative.

Alis Anagnostakis, fondatoarea școlii de coaching Transformațional Mind Learners, va închide ziua dedicată promovării poveștilor de succes ale femeilor din România.

Despre evenimentul din 11 martie, Vlad Craioveanu (CEO Impact Hub Bucharest) a declarat: ”Prin Women of Romania ne propunem să recunoaștem rolul și contribuția femeilor în antreprenoriat, să creăm un context favorabil de prezentare a succesului feminin cu scopul de a inspira și încuraja femeile din România să-și creeze propriul drum către performanță, indiferent de domeniu”.

Agenda completă a evenimentului, precum și mai multe detalii despre speakeri se regăsesc pe www.womenofromania.com.

Evenimentul Women of Romania este organizat de Impact Hub Bucharest, cu sprijinul Ambasadei SUA în România și în parteneriat cu Garanti Bank România

Parteneri media: TANĂNANA, Biz, Start-up.ro, IQAds, Smark, Marie Claire

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.