Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 100 de voluntari susțin București 2021! Caută Caravana București 2021, în week-end, la festivalurile din oraș

0

Bucureștenii își susțin orașul în cursa pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Echipa de voluntari București2021 numără deja peste 100 de voluntari, iar la finalul acestei săptămâni ei vor participa la mai multe evenimente din oraș.

De vineri până duminică, voluntarii București2021 vor fi prezenți la festivalul urban ”Gabroveni&Covaci Days”, organizat de  Asociaţia Connections, împreună cu Excelsior Stil şi Asociaţia Pentru Promovarea Artelor Contemporane. Așa cum îi spune și numele, festivalul promovează cele două străzi istorice din Centrul Vechi, cu tradițiile, poveștile și farmecul lor. Vor fi trei zile de parade, teatru, lecturi publice și târguri de produse handmade. Iar voluntarii București2021 vor fi acolo, să povestească despre candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii, să afle poveștile bucureștenilor și răspunsul la întrebarea ”De ce iubesc Bucureștiul?”.

bucuresti 2021

Tot în acest week-end, între orele 18.00 și 22.00, Caravana București2021 se mută în Parcul Herăstrău, acolo unde are loc festivalul de muzică GreenSounds, organizat de Primăria Municipiului București, prin Creart- centrul de creație, artă și tradiție. În cele trei zile de festival, Echipa București2021, împreună cu voluntarii, va împărți pliante despre candidatura orașului și va sta de vorbă cu bucureștenii despre șansele Bucureștiului la acest titlu. La caravană, bucureștenii se vor putea fotografia cu rama București2021, arătându-și astfel susținerea pentru oraș și vor putea completa chestionare despre modul în care văd ei orașul București.

Oricine poate fi voluntar în echipa București 2021! Voluntarii sunt ambasadorii orașului. Prin tot ceea ce fac, prin poveștile pe care le împărtășesc cu prietenii sau în social media despre candidatura Bucureștiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, susțin orașul în care locuiesc și devin chiar ei schimbarea pe care o vor pentru București. Cei care vor să devină voluntari în proiectul București2021 pot afla mai multe informații pe site-ul www.bucuresti2021.ro, la secțiunea Vino alături de noi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.