Peste 100 de medici și angajați de la Spitalul Clinic de Urgență au fost surprinși cu bucate tradiționale în noaptea de Ajun

0

Peste 100 de medici și angajați de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu au fost surprinși cu bucate tradiționale în noaptea de Ajun.

Crăciunul este sărbătoarea pe care ne dorim s-o petrecem cu familia, împodobind bradul sau servind bucatele tradiționale pregătite în casă.

MAGGI Romani de nota 10_Editia de Craciun

Sunt oameni, însă, pentru care Crăciunul este o zi ca oricare alta. Noaptea de Ajun este încă o noapte în care protejează și salvează viețile celor mici. Este vorba despre românii de nota 10, medicii de gardă de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu, care nu petrec sărbătorile alături de familie, ci de pacienți.

MAGGI i-a surprins pe cei peste 100 de medici și angajați aflați la datorie în noaptea de Ajun cu bucate tradiționale, pregătite din toată inima, în semn de mulțumire pentru dedicarea și pasiunea lor. În decor de sărbătoare și pe acorduri de colinde, medicii au servit mâncăruri tradiționale de Crăciun, sărbătorind astfel alături de a doua lor familie: colegii și micuții pacienți pe care îi îngrijesc neobosit, zi de zi.

„Crăciunul nu este doar un moment în care sărbătorim în familie, ci și unul în care dăruim celor din jur. Noi am vrut să dăruim puțin din magia Crăciunului adevăraților români de nota 10 care nu petrec alături de familia lor, ci salvează vieți. Le mulțumim astfel medicilor că sunt alături de sute de micuți chiar și în noaptea de Ajun”, a declarat Roxana Florescu, Business Manager Culinary la Nestlé România.

Evenimentul face parte din campania MAGGI Români de nota 10, aflată deja la a doua ediție. Prin acest proiect, MAGGI România își propune să aducă pe agenda publică adevărații eroi, cei care rup din timpul dedicat familiei lor pentru a-l pune în folosul comunității. MAGGI România vrea să le facă povestea cunoscută și să îi recompenseze în momente de sărbătoare oferindu-le puțin din spiritul de „acasă”.

Iniţiativa a fost comunicată în direct pe pagina de Facebook MAGGI România prin postări dedicate. Mai mult, fanii de pe pagina de Facebook MAGGI România au putut trimite mesajele lor de mulțumire și susținere medicilor, care le-au fost comunicate medicilor chiar în noaptea de Ajun.

Evenimentul a fost organizat de către echipa MAGGI, din cadrul Nestlé România, în parteneriat cu agenţia de digital şi direct marketing Kaleidoscope Proximity.

Maggi - romani de nota 10 - 16

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează