Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 10 000 de vizitatori la cel mai mare târg de joburi – Angajatori de TOP București

0

Peste 10 000 de vizitatori la cel mai mare târg de joburi – Angajatori de TOP București

Urmează ediția Virtuală a evenimentului

București, 25 octombrie 2017 Weekend-ul trecut, pe 20-21 octombrie la Sala Palatului, a avut loc Angajatori de TOP București. 100 de companii, 5000 de oportunităţi de carieră și peste 300 de manageri și specialiști în recrutare au fost prezenți pe parcursul celor 2 zile și le-au împărtașit participanților din experiența lor în cadrul celor 35 de workshop-uri și conferințe.

Peste 10 000 de vizitatori au fost prezenți la ediția cu numărul 23 Angajatori de TOP București și peste 1300 de persoane au participat la cele 35 de workshop-uri și conferințe.  CV-urile celor care au fost prezenți la Sala Palatului vor fi analizate de specialiştii în recrutare, iar dacă se potrivesc cu cerințele joburilor vor fi chemați la un prim interviul.

„Cu ajutorul HIPO ne-am pregătit pentru un proces de recrutare masivă, pentru cel de-al doilea magazin IKEA, care se va deschide în zona Pallady în București la sfârșitul anului 2018. Am atras candidați valoroși în Sales, Customer Relation, Customer Support Centre, Interior Design, cu ajutorul cărora vom crea echipe extraordinare prin intermediul cărora IKEA se va dezvolta în viitor!” – Ilie Claudia, HR Business Partner IKEA România.

„În acest moment recrutăm în mod activ pentru Customer Support cu limba engleză. Suntem încântați de calitatea aplicanților de anul acesta și cred că vom reuși să acoperim o mare parte din pozițiile deschise. Am găsit candidați și pentru celelalte poziții pe care le avem libere și abia așteptăm să îi cunoaștem mai bine la interviu!”- Aurora Andrei, Specialist HR PLAYTIKA.

„Sperăm că în urma participării la Angajatori de TOP București să reușim să găsim candidați potriviți pentru mai multe arii din compania noastră, precum Software Development, Infrastructură sau Service Delivery. Pozițiile cu care suntem prezenți aici sunt atât entry level, cât și potrivite unor persoane mai experimentate, astfel încât să putem veni în ajutorul oricărui pasionat de domeniul IT” – Bardaș Sînziana, Recruiter Stefanini.

„A fost o ediție reușită, în care am strâns un număr peste așteptări de candidaturi. Sperăm să se dovedească persoanele potrivite pentru echipa noastră. A fost o surpriză plăcută să vină la stand un fost angajat al Allianz din Germania care își dorea să continue experiența în cadrul grupului” – Neagu Teodora, Communication Manager Allianz Technology.

„Merită să vii la un târg de joburi pentru că te întâlnești față în față cu angajatorul, ai ocazia să vezi ce anume ți se potrivește și la ce capitole trebuie să mai lucrezi. Consider că este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi” – Cristina, participant Angajatori de TOP, toamnă 2017.

„Am venit la Angajatori de TOP pentru a-mi căuta un nou loc de muncă și pentru a câstiga experiență. Pentru a înțelege ce vor angajatorii de la un potențial angajat, astfel încât să obțin mai usor jobul dorit. Evenimentul este o experiență care nu ar trebui ratată și într-adevăr sunt mulți angajatori” – Andrei, participant Angajatori de TOP, toamnă 2017.

După ediția din București, evenimentul Angajatori de TOP continuă cu o ediție virtuală, pe www.hipo.ro, în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie. Participarea la Angajatori de TOP Virtual este gratuită și se desfășoară pe platforma online, www.hipo.ro. Participanții trebuie să își creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro, iar ulterior pot interacţiona cu noua platforma a evenimentului, se vor putea bucura de tururile virtuale prin intermediul cărora vor putea vizita sediile companiilor cu ajutorul realității virtuale, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi şi se pot înscrie la seminarii online (webinarii).

O parte dintre angajatorii de TOP care au confirmat prezența la ediția Virtuală sunt: Vivre, Kaufland România, Allianz Technology, Nokia, GfK Romania, UPC Romania, BCR, Continental Automotive Romania, Carrefour România, KIKA Mobilier, Grup Renault Romania, Michelin Romania, Raiffeisen Bank, Accenture, IKEA, Penny Market, Genpact, HP, JTI Romania, McDonald’s in Romania, Microsoft, NN Asigurari de Viata, Societe Generale European Business Services, Dell Technology, Wipro’s Automotive Center of Excellence, British American Tobacco, Lidl Romania etc

Mai multe detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă sunt disponibile pe www.hipo.ro

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara ;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computin și big data ;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.