Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.500 jucători vor participa la „România Joacă Tenis”

0

Cel mai mare simultan de turnee de tenis pentru amatori din țară are loc în perioada 6-8 mai

„România Joacă Tenis”, eveniment aflat la a 6-a ediție, este cel mare simultan de turnee din țară dedicat amatorilor și este așteptat cu nerăbdare de toți pasionații de tenis. În weekendul 6-8 mai 2016, Circuitul Tenis Partener va coordona 30 de turnee care se vor desfășura în același timp în peste 20 de localități din țară și de peste granițe. Scenariul este unul complex și frumos, întregul weekend oferind un adevărat spectacol de tenis pentru susținători.
Tenis Partener_RJT 1

Evenimentul cuprinde 5 turnee în București și 2 în Timișoara, restul de evenimente urmând să se desfășoare în Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Gherla, Iași, Bârlad, Brașov, Pitești, Ploiești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Petroșani, Motru, Sibiu, Târgu Mureș, Mamaia, Galați, Suceava și Chișinău.

La ediția a 6-a a „România Joacă Tenis” sunt așteptați să ia parte peste 1.500 jucători, în probele de simplu și de dublu, înscrierile fiind deschise online pe www.tenispartener.ro în perioada 25 aprilie-2 mai a.c. Toată lumea va fi recompensată: vor fi oferite tricourile oficiale ale evenimentului, dar și premii pentru turneele Silver, ce vor fi acordate conform unui algoritm surpriză propus de echipa MPG, coordonatoarea Circuitului Tenis Partener.

Evenimentul „România Joacă Tenis” este susținut de Tennis Warehouse Europe, partener oficial shop. Acesta propune o super ofertă pentru toți participanții la cel mai mare simultan de turnee din țară: discount de 20% pentru cumpărături din magazinul online, valabil în perioada 5-25 mai! Codul de discount va fi disponibil pentru participanți în fiecare club organizator de turnee „România Joacă Tenis”, fiind menționat pe flyerele speciale Tennis Warehouse Europe.

Sponsorilor oficiali ai sistemului Tenis Partener, respectiv ai turneelor din cadrul „România Joacă Tenis”, și anume Bucovina, Ciuc Natur Radler, Wilson și Head, li s-a alăturat din acest an Alpha Bank. Evenimentul este susținut de sponsorii iNES Group, Nomasvello, Grand Papa, Gustare Nevinovată și Henkel.

Kiss FM, partenerul media oficial al Tenis Partener, alături de eJobs, partener de recrutare, și de partenerii media principali Inga Media și Libertatea sprijină stilul de viață sănătos și pasiunea jucătorilor pentru sportul alb. Ne ajută să comunicăm și să vă informăm partenerii media Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, Sportivity, Edu-news.ro, România Pozitivă, Sănătatea Media Group, Sportlocal.ro și agenția de bloggeri Kooperativa 2.0.
Calendarul Tenis Partener din acest an include peste 450 de turnee în 5 țări. „România Joacă Tenis” se numără printre evenimentele Tenis Partener care au stabilit recorduri de popularitate anul trecut și care se așteaptă să crească în 2016, iar mai multe informații pot fi găsite pe www.tenispartener.ro.
Indiferent de vârstă, sportul oferă nenumărate beneficii. Alpha Bank România susține și promovează mișcarea și performanța în sport, acestea creând un context favorabil pentru o schimbare de atitudine la nivelul comunității. Alpha Bank România, membră a Alpha Bank Group, este o instituție financiară de Top 10 cu o prezență de peste 20 de ani în România. Banca oferă o gamă variată și modernă de servicii și produse atât pentru segmentul de piață dedicat persoanelor fizice, cât și pentru sectorul IMM și corporate, dar și experiența și competența necesare îndeplinirii planurilor clienților săi.
***

Despre MPG:

MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 19 ani în domeniu. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Compania a creat și dezvoltat și un proiect cu format special, o cursă cu obstacole URBATLON – care a fost integrată din acest an în platforma de alergare www.runfest.ro. În ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.