Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.200 de copii, din mai multe ONG-uri, se vor bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă la Globalworth Christmas Charity Days

0

În perioada 18-21 decembrie, peste 1.200 de copii de la Hospice Casa Speranței, Salvați Copiii România, United Way, Concordia România, Fundația „Make a Wish”, Fundația „Sfântul Dimitrie”, Asociația „Un strop de fericire”, dar și de la alte fundații, vor participa la Christmas Charity Days, unul dintre cele mai mari evenimente de acest tip din București, organizat de Globalworth pentru cei mici.

Suntem bucuroși că am reușit să le oferim în acest an copiilor de la mai multe centre și organizații sociale, un strop din magia sărbătorilor de iarnă. Încă de la înființare, una dintre misiunile pe care Globalworth și le-a asumat, a fost să vină în sprijinul copiilor care fac parte din grupuri vulnerabile. Credem cu tărie că astfel de inițiative ar trebui să se întâmple mai des, pentru că nimic nu se compară cu bucuria adusă în viețile unor copii”, a declarat Georgiana Oltenescu, Director de Marketing și Comunicare la Globalworth.

Timp de patru zile, lobby-ul Globalworth Tower va fi transformat într-un loc de poveste, unde vor avea loc concerte, numere de magie și ateliere recreative. Zilnic, câte 300 de copii își vor crea proriile jucării din lemn (IMperfect), origami (PlaYouth), decorațiuni naturale (Atelier Dumitru) și pentru bradul de Crăciun (Madame Ambrette), vor personaliza păpuși din pânză (Povești Cusute) și vor învăța cum să decoreze turtă dulce (Brutăria My Maia). Mai mult, fieare copil va primi câte un kit de elf, care cuprinde o pălărie și un rucsac în care să își colecteze darurile. Și pentru că sărbătorile de iarnă, nu ar mai fi la fel fără Moș Crăciun, cei mici vor avea ocazia să-l întâlnească și să primească daruri de la el.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.