Peste 1.000 de persoane prezente la prima editie a Hot Chocolate Race 10/5 k

0

Peste 1.000 de persoane prezente la prima ediție a Hot Chocolate Race 10/5 k

Alergătorii s-au bucurat de mișcare și muzică în parcul Herăstrău, iar la final au avut parte de o porție binemeritată de dulciuri

RUNFEST_Hot Chocolate Race_foto Marius Furceanu 2

Prima ediție a competiției Hot Chocolate Race 10/5 k, organizată de MPG și susținută de Mega Image, a adus sâmbătă, 8 aprilie, peste 1.000 de persoane, alergători și susținători în parcul Herăstrău din București. Fie că au venit să alerge alături de prieteni sau împreună cu cu familia și cei mici, toți participanții au fost plini de energie, de voie bună și au avut mare poftă de mișcare în aer liber și în natură.

Soarele a zâmbit tuturor încă de la prima oră, iar muzica din zona de Start/Finish a evenimentului, dar și de pe traseu a fost extrem de antrenantă și a stimulat sutele de alergători. Înainte de pleca în cursele de 10 și 5 kilometri, disponibile la Hot Chocolate Race 10/5 k, toți concurenții au avut parte de o sesiune dinamică de încălzire coordonată de trainerul Horațiu Dumitrescu și susținută de ritmurile alerte de tobe ale Bălașa Percussion Group. Cei mai antrenați alergători au parcurs traseul rapid, cât ai zice… „ciocolată”! După ce au trecut linia de Finish și au primit medalia de concurs, participanții s-au bucurat de câte un Chocolate Box în care au găsit fructe proaspete, dulciuri asezonate cu un toping de ciocolată, bomboane vegane și o băutură din ciocolată caldă.

La finalul evenimentului din Herăstrău, care a deschis sezonul de alergare RUNFEST 2017, echipa MPG a răsplatit efortul concurenților cu premii atractive ce au constat în bani și produse, dar și în pachete cu bunătăți oferite de Mega Image, la care s-au adăugat medalii de podium și diplome. Trei norocoși au plecat acasă fiecare cu o brățară fitness MiVia Essential 350, câștigată la tombola din cadrul competiției,  la care au fost premii asigurate de Mio Technology și MiVia™.

Rezultatele acestui eveniment pot fi consultate online pe pagina dedicată competiției și le puteți accesa direct prin click aici.

Amintirile de la Hot Chocolate Race 10/5 k au fost imortalizate în mii de poze realizate atât în zona de Start/Finish, la Photo corner și la GifBox – disponibil pentru a transmite experiența live pe rețelele de socializare, cât și pe traseele de concurs. Acestea vor fi postate în curând în albume foto pe Facebook RUNFEST, alături de filmul evenimentului care va fi publicat și pe pagina oficială www.runfest.ro.

Prima ediție a Hot Chocolate Race 10/5 k a fost susținută de Mega Image, în calitate de partener oficial, alături de Running Warehouse Europe, partener shop, împreună cu sponsorul oficial Barilla. Concursul a beneficiat de sprijinul sponsorilor iNES Group, MiVia™ și Raw Fit Vegan, al partenerului medical Sanador și al partenerilor: Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, ALPAB, Asociația Club Sportiv  “Zsolt Gyöngyössy”, Brigada de Voluntari, ASVSU, Romprest, Vesta și Eventhor.

Susțin competițiile RUNFEST și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, 4RUN.ro, IReporter.ro, Edu-news.ro, Insport.ro, SportsPlanner.com, BikeFM.ro, SportPici.ro, împreună cu blogurile CarmenAlbisteanu.ro, IubescSportul.ro, 36fit.com, Chineata.ro și 188bpm.com.

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi la cea mai dulce cursă a anului: Hot Chocolate Race 10/5 k!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.