Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.000 de alergători la Băneasa Race – Ediția de iarnă

0

Asociația Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediția de iarnă a cursei de alergare pentru amatori Băneasa Race, powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de INTERSPORT România, City Grill, Global Vision, Zuzu Fit și Greenfield Residence.

Peste 1.000 de alergători au încheiat anul în formă și în alergare, în natură, în pădurea Băneasa, pe două trasee și distanțe diferite –  cros – 11 km și semimaraton – de 21 de km. Alergătorii au sărbătorit alergarea printr-o zi plină de energie, alături de o echipă prietenoasă și pregătită să ofere încă o experiență de neuitat, cât și alături de parteneri și susținători!

La toate cele trei ediții Băneasa Race 2019, din primăvară, toamnă și iarnă, peste 3.000 de oameni au sărbătorit alergarea și tot ce aduce ea în viețile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate!

Pentru a treia oară anul acesta, am încurajat alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure și de a încheia anul în formă și în forță. Ne bucurăm că am avut parte de o zi de distracție în alergare, o întâlnire cu o minunată comunitate de alergători, tonus ridicat și bucuria de a petrece o duminică în aer liber! Sperăm să ne revedem în număr și mai mare anul viitor, la toate cele trei ediții”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Anul viitor, cele trei curse Băneasa Race sunt programate astfel: Ediția de primăvara – 12 aprilie, Ediția de toamnă – 27 septembrie și Ediția de iarnă – 13 decembrie!

Pentru mai multe detalii despre cursă, rămâneți conectați la pagina noastră de web www.baneasarace.ro și paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaRace/ și https://www.facebook.com/traiescsanatos.org/

Băneasa Race este un eveniment organizat în scopul consolidării comunității de alergători și a promovării alergării ca activitate normală pentru un stil de viață activ și sănătos. Băneasa Race un eveniment organizat de Asociația Trăiesc Sănătos, powered by Băneasa Shopping City.

Sponsori: Intersport RomaniaCity Grill, Global Vision, Zuzu Fit si Greenfield Residence.

Parteneri: Skechers, Maguay, Signal Iduna, Tremend, Dorna, WorldClass, Carrefour, Polar, Powerbar

Suținători: Eisberg, Pastele La Molisana, Romprest

Partener media: Virgin Radio, Adevărul

Parteneri tehnici: Running Mag, Asociatia Bucharest Running Club, Quantix Marketing Insights, Preda Publishing, Active Life

Despre Asociația Trăiesc Sănătos:

Trăiesc Sănătos este o asociație fondată în martie 2011, care promovează sportul ca activitate regulată și militează pentru o viață sănătoasă. Asociația TS organizează activități care stimulează interesul pentru practicarea exercițiilor fizice în rândul copiilor, tinerilor și adulților și folosește sportul ca pârghie pentru interacțiunea socială și pentru încurajarea tinerilor sportivi de performanță.

Mai multe detalii pe: www.baneasarace.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.