Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Personal Road Map“, de la Constanţa la Mihăileşti şi „Fundraising“ preparat în Scoţia pentru livrare în Jud. Giurgiu

0

Future Leaders Academy merge înainte! Sâmbătă şi duminică, adică în acest weekend, când oamenii normali merg la cumpărături, fac curăţenie, merg în vizită, ies în oraş sau se odihnesc, echipele Bridging The Gap şi The Seekers se ţin de schimbat lumea în bine, desigur, cu ajutorul tinerilor de la Mihăileşti! Avem pregătite două zile intensive de training!

Sâmbătă avem în program „Personal Road Map“ cu Adriana Cârnu şi duminică „Prea tânăr pentru a fi fundraiser? Încearcă acum!“, cu John McKellar.

life

Ce este Future Leaders Academy?

Future Leaders Academy este un proiect derulat de Bridging The Gap şi The Seekers, destinat tinerilor mihăileşteni din Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu“, Giurgiu, care au potenţial de lideri şi vor să facă o schimbare în bine în comunitatea lor.

Sâmbătă, 17 octombrie – Personal Road Map“

Despre ce este vorba în cadrul acestui atelier?

Personal Road Map, sau „Eu, încotro?“, este un curs în care vom încerca să descoperim împreună că traseul nostru individual se află în controlul nostru și că există instrumente, pe care dacă le cunosc și le folosesc, pot canaliza efortul și energia în direcția pe care o stabilesc ca fiind autentică mie.

Trainer

Adriana Cârnu, sau mai bine spus Micky, căci așa îi spune din lumea de prin liceu, lucrează în dezvoltare comunitară de mai bine de zece ani, elaborând și implementând proiecte care să aducă o schimbare reală pentru oamenii din jur. Experiența de a face voluntariat în Togo, Africa, i-a schimbat perspectiva atât asupra educației tinerilor cât și asupra sensului personal, două direcții în care a investit mai mult de la întoarcere.

Participarea la curs te va ajuta:

  1. Să descoperi instrumente de autocunoaștere și control;
  2. Să formulezi obiective personale pe care le poţi atinge;
  3. Să gestionezi prioritățile pe care le ai;
  4. Să analizezi probleme, analizându-le cauzele și soluțiile;
  5. Să formulezi un plan de dezvoltare personală.

Te aşteptăm!

Duminică, 18 octombrie – Prea tânăr pentru a fi fundraiser? Încearcă acum!“

Despre ce este vorba în cadrul acestui atelier?

Ce înseamnă Fundraising? Ai mai făcut vreodată Fundraising? Ai avut succes? Noi credem că o traducere aproximativă în limba română ar fi „strângere de fonduri“ sau chiar „mobilizare de resurse“. Împreună, vom înţelege că fundraising-ul nu înseamnă să ne concentrăm întotdeauna pe obţinerea banilor. Este vorba despre clarificarea obiectivelor, a viziunii şi despre obţinerea resurselor necesare pentru a ne putea transforma ideile în realitate.

Trainer

John Mckellar este un scoţian venit pentru prima dată în România acum mai bine de 15 ani, moment în care a decis să pună umărul acolo unde este nevoie mai mare.  În prezent, John este Director Executiv şi membru co-fondator Bridging The Gap şi de doi ani contribuie în fiecare zi la dezvoltarea societăţii civile din România prin proiectele organizaţiei pe care o conduce. John este un reper în piaţă atunci când vine vorba despre fundraising  şi probabil cea mai potrivită persoană cu care poţi să vorbeşti atunci când vrei să obţii resurse pentru proiectul tău.

Participarea la curs te va ajuta:

  1. Să îţi dai seama de ce resurse ai nevoie pentru a face ca proiectele tale să devină realitate;
  2. Să te hotărăşti dacă ai nevoie de bani sau nu;
  3. Să afli cum vei obţine resursele de care ai nevoie şi de la cine (sponsori, prieteni, etc);
  4. Să afli despre cazuri concrete, să înţelegi ce înseamnă „win-win” şi să te concentrezi pe sustenabilitatea proiectului tău;
  5. Să aduci comunitatea de partea ta.

Te aşteptăm!

Bridging The Gap şi The Seekers transmit următorul mesaj:

Dragi elevi, părinţi, profesori, lideri locali sau naţionali, din educaţie şi din administraţie, agenţi economici, oameni de presă, oengişti, educaţia este responsabilitatea noastră, a tuturor!

Mulţumiri

Mulţumim pentru sprijin tuturor prietenilor și partenerilor care ne-au ajutat și continuă să ne susțină în acest proiect: conducerii și corpului profesoral al Liceului „Tiu Dumitrescu“,Banca Comercială Română,  Country Club, CărtureştiRegatul JocurilorPAN DAVID ȘtiriongRomânia Pozitivă,România ResponsabilăGiurgiu Online, Nonguvernamental.

Echipa Future Leaders Academy

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.