Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Personaje noi la Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer /Casa Universitarilor, 14 & 15 decembrie

0

Petrece alături de noi weekendul 14&15 decembrie, într-un challet romantic din centrul Bucureștiului, la Casa Universitarilor, unde Marché de Noël celebrează arta savoir-vivre și cadourile inspirate!

Plăceri pentru toate simțurile

Marché de Noël te invită să îți folosești toate simțurile pentru a descoperi bucuria unor Sărbători magice! Gustă din invențiile gurmande aduse de Omnivore’s Dilema, atinge și scotocește, cu degete curioase, printre cadouri de designer – creații vestimentare, obiecte de design, bijuterii de autor sau decorațiuni de brad, semnate de cei maiactuali designeri români. Apoi, în momentul tău de răgaz, ascută acordurile sofisticate de jazz interbelic și bucură-ți privirea cu imaginile surprinse de fotograful Șerban Mestecăneanu în albumul-oaspete la Marché de Noël – SoNoRo Conac, și lasă-te învăluit de aromele subtile de iarnă ale creațiilor semnate Casa de Flori – atelier de creatie si design floral.

Bucuroși de oaspeți

Nici un Crăciun nu e complet fără invitați de departe, așa că anul acesta, designerii austrieci din regiunea Graz (unul dintre cele mai active orașe europene în artă contemporană și design, desemnat UNESCO City of Design în 2011), sunt oaspeții Marché de Noël, prin intermediul Bucharest Design Center. În premieră, ajung la București unele dintre cele mai moderne si spectaculoase obiecte de design austriac: Artefakt, beSITZobjekte by Beatrix Somweber, COWstyle, dieKaeferbohne, Fugoo, gertrud taschendesign, iLLEK, IvyDesign, Keckstein, Murglas, Schmuckes, Thomas Hasenbichler & Herbert Klamminger. Povestea austriacă de design la Marché de Noël, co-produsă de Bucharest Design Center, e un semn de bun augur pentru interacțiunea artelor contemporane europene cu spațiul bucureștean.

Marche de Noel _ visual

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București

Bilet de intrare: 10 lei

Orar:  sâmbătă 14 decembrie, duminică 15 decembrie:  11.00 – 20.00

Susținut de: Lenor & Ariel

Recomandat de: RFI, Radio Cultural

Parteneri Media: Zeppelin, Igloo, All Hollow, 121.ro, Metropotam, Hipmag, România Liberă, 23și, Bucharest Design Center, Fashion and Beauty, AloModa.ro, Big City Life, Feeder, Senso TV, The Institute, Modernism.ro, Designist.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.