Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Perioada de înscrieri la Bucharest Summer University 2013 se apropie de final

0

 

În perioada 11 – 25 august 2013 se va desfăşura școala internaţională de vară Bucharest Summer University, un eveniment organizat de Academia de Studii Economice și Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti, prin intermediul Senatului Studenţilor, cu mentoratul academic al Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, în parteneriat cu Fundația ”Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României. Cei interesaţi să participe la ediţia din acest an a evenimentului pot aplica până pe data de 15 iunie (pentru o bursă integrală) sau 20 iunie (pentru bursă parţială sau aplicaţie standard).

BSU_profil

Bucharest Summer University este un program educaţional internaţional, aflat la cea de-a 9-a ediţie, ce îşi propune dezvoltarea perspectivelor participanţilor prin dialog şi dezbateri cu specialişti atât din mediul academic, cât şi din mediul de afaceri. Organizat anual, evenimentul şi-a câştigat de-a lungul timpului prestigiul de eveniment ştiinţific și cultural de calitate, apreciat atât din punctul de vedere al numărului de participanţi, cât şi din cel al diversităţii ţărilor reprezentate.

Ediţia din acest an abordează tema „Information and Governance in the Future Global Economy” şi îşi propune să îi familiarizeze  pe cei 55 participanţi cu concepte fundamentale din domeniu (cum va influenţa evoluţia economiei viitorii antreprenori şi manageri, impactul unui sistem de contabilitate în concordanţă cu măsurile de natură financiară sau strategii competitive ale corporaţiilor).

În plus, cei 55 de participanţi vor analiza importanţa evoluţiei tehnologice, abordând în acelaşi timp concepte strâns corelate cu mediul de afaceri, strategii viabile pe termen lung, precum şi modalităţi de a aduce diversitatea la locul de muncă. Cele 15 cursuri din cadrul şcolii internaţionale de vară se vor desfăşura în campusul Moxa al Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Studenții interesați să participe la un eveniment internațional de neuitat, au la dispoziție 3 variante de aplicații, după cum urmează:

 

  • FULL SCHOLARSHIP – bursă integrală ce acoperă toate costurile participării la eveniment (cazare, masă, excursie în România). Documentele ce trebuie transmise până la data de 15 IUNIE 2013 sunt: un eseu pe tema “My scenario for the future governance in the global economy”, o scrisoare de motivație, CV-ul și formularul de aplicație disponibil pe site-ul official www.bsu.ase.ro

 

  • PARTIAL PAYMENT – bursă ce acoperă jumătate din costurile participării la eveniment (cazare, masă, excursie în România). Documentele ce trebuiesc transmise până la data de 20 IUNIE 2013 sunt: o scrisoare de motivație, CV-ul și formularul de aplicație disponibil pe site-ul official www.bsu.ase.ro

 

  • STANDARD APPLICATION – costurile sunt suportate integral de către participanți. Documentele ce trebuiesc transmise până la data de 20 IUNIE 2013 sunt: CV-ul și formularul de aplicație disponibil pe site-ul official www.bsu.ase.ro

BSU_hurry up

 

Şcoala de vară Bucharest Summer University va însemna pentru cursanţii români şi străini un mediu provocator de studiu, îmbinat cu un program cultural atent stabilit de către organizatori. Participanţii vor avea parte de activităţi distractive, excursii în Bucureşti şi în ţară şi seri tematice, ce au ca scop principal intensificarea interacţiunii şi a comunicării dintre ei.

La sfârşitul celor două săptămâni, absolvenții vor obţine atât diploma de participare cât şi 5 ECTS (puncte credit transferabile internaţional). Mai multe detalii pot fi obţinute accesând site-ul oficial Bucharest Summer University: www.bsu.ase.ro.

BSU_poster

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.