Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

(peri)Feeric astro-gastro

0

Proiectul (peri)Feeric astro-gastro vă invită duminică, 22 octombrie, de la ora 17.00, în Parcul Natural Văcăreşti, la o seară specială, cu ateliere de gătit, vizionare de filme şi poveşti despre natura din Delta Văcăreşti, observaţii astronomice, filme şi poveşti din galaxie şi alte activităţi recreative pentru toate vârstele.


Proiectul se desfăşoară în luna octombrie 2017 şi propune organizarea unui eveniment astro-gastronomic în Parcul Natural Văcăreşti, care să adune locuitorii, atât adulţi, părinţi, bunici cât şi copii interesaţi de conceptul de gătit împreună, de astronomie şi natură sau activităţi diverse ce pot fi realizate în cadrul parcului.

Evenimentul va curpinde surprize pentru toate vârstele:

  • ateliere de gătit, dar şi schimb de preparate aduse de către participanţi;
  • vizionare de film şi poveşti despre natura din Delta Văcăreşti, spuse de biologul parcului;
  • vizionare de film despre astronomie şi poveşti despre stele, cu ajutorul AstroClub Bucureşti;
  • observaţii de astronomie;
  • activităţi creative şi recreative.

Scopul proiectului este de a dezvolta interesul pentru realizarea activităţilor socio-culturale şi educative în comunităţile urbane situate în afara zonei centrale a oraşului. (peri)Feeric astro-gastro este la a doua ediție, prima ediție, din 2016, având loc în grădina unui bloc din zona Piața Miniș.

 (peri)Feeric astro-gastro este un proiect cultural produs în cadrul Programului de Microgranturi pentru proiecte comunitare 2017. Proiectul este promovat de către Primăria Municipiului București, prin ARCUB și, în implementare, se bucură de sprijinul Fundației Comunitare București. Parteneri: Asociația Parcul Natural Văcărești.

Despre iniţiatori:

Grupul de initiativă este format din persoane cu experienţă în domeniul ONG şi cel culinar, interesate de creşterea coeziunii sociale a membrilor comunităţii și promovarea zonelor verzi ale orașului.

Mai multe informaţii puteţi afla pe www.facebook.com/perifeericdecartier şi la numărul de telefon: 0722689981

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.