Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Performanta nu cunoaște handicap”. Cum poți să faci diferența prin exemplul vieții tale

0

Fundația Licinium vă invită luni, 7 aprilie, la Teatrul Național București, să luați parte la conferința motivațională „Performanța nu are limite”. Trei persoane cu handicap și un guest speaker vor lansa o provocare în rândul participanților de a-și schimba viața, prin valorificarea potențialului individual.

afis

“Performanta nu are limite” aduce în fața opiniei publice noi modele de inspirație, oameni care au performat în viața socio-profesională prin muncă, creativitate, dăruire și ambiție.

Evenimentul este susținut de primul speaker motivațional cu handicap din România, Cosmin Jurcan, cu o experiență de 10 ani ca speaker prin exemplul unei vieți trăite intens. Deși la vârstă de două luni era considerat o „cauza pierduta”, iar la 16 ani a avut nevoie de două operații pe creier, în prezent, Cosmin Jurcan este un reprezentant viabil al persoanelor cu dizabilități din România.

Acestuia i se va alătura Teddy Necula, speaker și regizor de film. Născut cu o dizabilitate fizică, Tedy Necula muncește în fiecare zi pentru a-și transforma visele în realitate și pentru a livra o muncă de calitate.

Mihaela Lulea, campioană europeană la paracanoe a rămas fără un picior la vârstă de 12 ani, însă a refuzat să se dea bătută. În 2012, Mihaela a obținut două titluri importante la unul dintre cele mai grele sporturi pentru persoanele cu dizabilități, paracanoe: bronzul la Campionatul Mondial și aurul la Europene.

„Ghem, set și meci!” sunt cuvinte care o vor urmări toată viața pe Ruxandra Dragomir, guest speaker în cadrul conferinței. Ruxandra ne va povesti cum a reușit prin perseverență și dăruire să câștige 9 turnee de tenis și să ajungă numărul 15 mondial în anul 1997.

Cei patru speakeri își vor spune poveștile de viață și experiențele trăite în depășirea obstacolelor și atingerea performanței.

Conferința “Performanta nu are limite” oferă o perspectivă motivațională asupra vieții și te provoacă să analizezi obiectiv cât de mult prețuiești clipele, cum poți să faci diferența prin exemplul vieții tale, ce înseamnă, de fapt, imposibil și câte dintre piedicile pe care le resimțim sunt obstacole ce pot fi depășite prin muncă și voință.

„Inainte de a trăi anii, prețuiește clipa” – Cosmin Jurcan

„Oamenii au nevoie de inspirație. Pentru a ajunge să se inspire prin ei înșiși! Inspirația duce la revelații, iar revelațiile produc schimbare” – Tedy Necula

“Performanta se poate realiza doar prin fair-play” – Ruxandra Dragomir

“Conteaza să faci un lucru bine, ca restul să meargă de la sine” – Mihaela Lulea

„Dorim ca pe 7 aprilie să fiți părtași la un eveniment unic, care prin implicarea voastră va provoca o schimbare în viețile tinerilor cu și fără handicap” – Fundația Licinium

Programul conferinței și detalii despre participarea la eveniment:
www.facebook.com
www.facebook.com/pages/Conferinta-Performanta-Nu-Are-Limite

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.