“Performanta nu cunoaște handicap”. Cum poți să faci diferența prin exemplul vieții tale

0

Fundația Licinium vă invită luni, 7 aprilie, la Teatrul Național București, să luați parte la conferința motivațională „Performanța nu are limite”. Trei persoane cu handicap și un guest speaker vor lansa o provocare în rândul participanților de a-și schimba viața, prin valorificarea potențialului individual.

afis

“Performanta nu are limite” aduce în fața opiniei publice noi modele de inspirație, oameni care au performat în viața socio-profesională prin muncă, creativitate, dăruire și ambiție.

Evenimentul este susținut de primul speaker motivațional cu handicap din România, Cosmin Jurcan, cu o experiență de 10 ani ca speaker prin exemplul unei vieți trăite intens. Deși la vârstă de două luni era considerat o „cauza pierduta”, iar la 16 ani a avut nevoie de două operații pe creier, în prezent, Cosmin Jurcan este un reprezentant viabil al persoanelor cu dizabilități din România.

Acestuia i se va alătura Teddy Necula, speaker și regizor de film. Născut cu o dizabilitate fizică, Tedy Necula muncește în fiecare zi pentru a-și transforma visele în realitate și pentru a livra o muncă de calitate.

Mihaela Lulea, campioană europeană la paracanoe a rămas fără un picior la vârstă de 12 ani, însă a refuzat să se dea bătută. În 2012, Mihaela a obținut două titluri importante la unul dintre cele mai grele sporturi pentru persoanele cu dizabilități, paracanoe: bronzul la Campionatul Mondial și aurul la Europene.

„Ghem, set și meci!” sunt cuvinte care o vor urmări toată viața pe Ruxandra Dragomir, guest speaker în cadrul conferinței. Ruxandra ne va povesti cum a reușit prin perseverență și dăruire să câștige 9 turnee de tenis și să ajungă numărul 15 mondial în anul 1997.

Cei patru speakeri își vor spune poveștile de viață și experiențele trăite în depășirea obstacolelor și atingerea performanței.

Conferința “Performanta nu are limite” oferă o perspectivă motivațională asupra vieții și te provoacă să analizezi obiectiv cât de mult prețuiești clipele, cum poți să faci diferența prin exemplul vieții tale, ce înseamnă, de fapt, imposibil și câte dintre piedicile pe care le resimțim sunt obstacole ce pot fi depășite prin muncă și voință.

„Inainte de a trăi anii, prețuiește clipa” – Cosmin Jurcan

„Oamenii au nevoie de inspirație. Pentru a ajunge să se inspire prin ei înșiși! Inspirația duce la revelații, iar revelațiile produc schimbare” – Tedy Necula

“Performanta se poate realiza doar prin fair-play” – Ruxandra Dragomir

“Conteaza să faci un lucru bine, ca restul să meargă de la sine” – Mihaela Lulea

„Dorim ca pe 7 aprilie să fiți părtași la un eveniment unic, care prin implicarea voastră va provoca o schimbare în viețile tinerilor cu și fără handicap” – Fundația Licinium

Programul conferinței și detalii despre participarea la eveniment:
www.facebook.com
www.facebook.com/pages/Conferinta-Performanta-Nu-Are-Limite

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează