Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Performance caritabil la Bine Boutique

0

Legenda spune că miercuri, 3 aprilie 2019, pe strada Biserica Amzei, numărul 29, numeroși oameni vor aclama bine, Perjovschi! În micuțul boutique caritabil al organizației Crucea Roșie din zona Piața Romană, artistul Dan Perjovschi a început o poveste ilustrată pe pereți, pe care o va continua cu desen pe vitrină, sub privirile noastre curioase și fascinate. Hainele stau răbdătoare pe umerașe și își așteaptă noii purtători. Iar noi, dragă cititorule, te așteptăm pe tine-n vizită, la o sesiune de artă pe loc, la o vorbă bună și la o faptă la fel de bună.

Miercuri, 3 aprilie, noi facem BINE. Tu ce faci?

Bine Boutique face parte dintr-un proiect mai amplu al Crucii Roșii – Filiala Sector 6, intitulat „Comunitatea implicată, resurse protejate”, susținut prin fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA România și gestionat de Fundația Comunitară București. Acest mic magazin de haine diferă de restul celorlalte magazine care împânzesc orașul. Bine Boutique este brandul care inspiră oamenii să facă fapte bune și să adopte un nou stil de viață. Să consume mai responsabil, să recicleze, să reutilizeze materialele textile. Acest prim eveniment are drept obiectiv informarea și educarea cetățenilor cu privire la reutilizarea și reciclarea hainelor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.