PEPCO si ECOTIC recicleaza! Iar Mos Nicolae premiaza!

0

In perioada 5 noiembrie – 5 decembrie 2016, PEPCO si ECOTIC desfasoara o campanie de colectare a bateriilor si jucariilor electrice uzate in reteaua magazinelor PEPCO din Bucuresti.

 1

Locuitorii municipiului Bucuresti sunt informati si incurajati sa participe la colectarea deseurilor amintite, putand preda in oricare dintre cele 13 magazine Pepco din Bucuresti baterii si jucarii electrice uzate.

Fiecare persoana care preda 4 baterii uzate sau o jucarie electrica veche primeste un voucher si participa la tombola de Mos Nicolae. Premiile pentru fiecare magazin Pepco sunt:

  • Premiul I – o tableta
  • Premiul II – o pereche de casti
  • Premiul III – o baterie externa

Incepand cu anul 2016, tintele nationale de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a deseurilor de baterii si acumulatori (DBA) au devenit semnificativ mai mari. In acest context, ECOTIC isi continua eforturile de a dezvolta parteneriate in zone cat mai variate, pentru a atinge un public cat mai larg si a reusi astfel sa isi atinga obiectivele de informare, educare si colectare.

Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro .

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 550 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 90.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

Despre PEPCO:

PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 4000 de magazine in Africa, Australia si Europa. PEPCO si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2004 si a devenit lider de piata pe segmentul de imbracaminte si produse pentru casa cu peste 600 de magazine si 4.500 de angajati. In 2013 PEPCO si-a startat dezvoltarea international cu intrarea pe pietele din Cehia si Slovacia, iar in 2015 am deschis primele magazine in Ungaria si Romania. Ne mandrim cu faptul ca PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele noastre. In Romania, avem deja 92 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua. Va ateptam cu o gama varianta atat de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii cat si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie, la cele mai mici preturi.

PEPCO – Mai mult cu mai putin…zilnic! www.pepco.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.