Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru voluntarii cu puţin timp liber între 29 septembrie – 5 octombrie

0

Dacă îţi place teatrul şi îţi surâde ideea organizării unei săptămâni pline de performance-uri, ajută-ne să scoatem la capăt a patra ediţie a Maratonului de Teatru Independent – Bucharest Fringe, care se va desfăşura între 29 septembrie şi 5 octombrie, în Bucureşti.

Vino în echipa noastră ca să cunoşti actorii şi în culise.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri, te rog trimite-ne un email la voluntarifringe@yahoo.ro, în care să ne explici, în câteva rânduri, cine eşti şi de ce ai vrea să ne ajuţi. Te aşteptăm cu nerăbdare!
BUCHAREST FRINGE V2-03In 2014 va avea loc cea de a patra editie a „Bucharest Fringe”, Festival anual care promoveaza miscarea teatrala independenta, cu precadere productiile neconventionale, precum si spatiile de joc independente.Se pot inscrie productii independente realizate in Romania, care au avut sau vor avea premiera in perioada 01 August 2013 – 12 Septembrie 2014.

Pagina oficială fb aici, unde puteţi găsi şi poze din ediţiile trecute:
https://www.facebook.com/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.