Pentru voluntarii cu puţin timp liber între 29 septembrie – 5 octombrie

0

Dacă îţi place teatrul şi îţi surâde ideea organizării unei săptămâni pline de performance-uri, ajută-ne să scoatem la capăt a patra ediţie a Maratonului de Teatru Independent – Bucharest Fringe, care se va desfăşura între 29 septembrie şi 5 octombrie, în Bucureşti.

Vino în echipa noastră ca să cunoşti actorii şi în culise.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri, te rog trimite-ne un email la voluntarifringe@yahoo.ro, în care să ne explici, în câteva rânduri, cine eşti şi de ce ai vrea să ne ajuţi. Te aşteptăm cu nerăbdare!
BUCHAREST FRINGE V2-03In 2014 va avea loc cea de a patra editie a „Bucharest Fringe”, Festival anual care promoveaza miscarea teatrala independenta, cu precadere productiile neconventionale, precum si spatiile de joc independente.Se pot inscrie productii independente realizate in Romania, care au avut sau vor avea premiera in perioada 01 August 2013 – 12 Septembrie 2014.

Pagina oficială fb aici, unde puteţi găsi şi poze din ediţiile trecute:
https://www.facebook.com/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează