Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru că obiectele vorbesc / Street Delivery Bucuresti, Stand BeWhere

0

Pentru că obiectele vorbesc

Sâmbătă, 16 iunie, ora 10.30-12.30

Street Delivery, Stand BeWhere

Dăcă ești părinte de copil între 4 și 10 ani, dacă iubești obiectele și crezi că ele pot spune povești, vino cu copilul la Street Delivery….

Dacă aveți acasă un obiect vechi și/sau prețios pe care vre’i să-l arătați și să-i spuneți povestea sau dacă cel mic are o colecție și vrea să ne povestestească despre ea, aduceți un obiect colecționat la standul BeWhere dela Street Delivery, str. Arthur Verona, unde Asociația De dragul artei vă așteaptă să asculte povestea obiectului ales. În plus, ulterior evenimentului, vom organiza Expoziția de obiecte prețioase care va fi realizată pe pagina de Facebook a revistei BeWhere și a Asociației De dragul artei. Suntem siguri că obiectele voastre ne pot spune:

–         Dacă sunt vechi: cui i-au aparținut, la ce foloseau, cum au ajuns la voi, cum era proprietarul inițial, ce anume din aspectul lui vorbește despre persoana care l-a cumpărat etc.

–         Dacă sunt din colecția ta: de ce colecționezi acest tip de obiect, de unde l-ai luat, ce anume îți place la el, l-ai putea dărui altcuiva etc.

Spunem povestea obiectelor ca să înțelegem mai bine muzeele și să căutăm acolo povești frumoase pline de personaje reale, cu pasiuni și interese adevărate. Și pentru că aceste povești reapar în fiecare dintre noi cu fiecare lucru colecționat sau păstrat.

Vă așteptăm să povestim despre obiecte și despre noi!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.