Pentru că obiectele vorbesc / Street Delivery Bucuresti, Stand BeWhere

0

Pentru că obiectele vorbesc

Sâmbătă, 16 iunie, ora 10.30-12.30

Street Delivery, Stand BeWhere

Dăcă ești părinte de copil între 4 și 10 ani, dacă iubești obiectele și crezi că ele pot spune povești, vino cu copilul la Street Delivery….

Dacă aveți acasă un obiect vechi și/sau prețios pe care vre’i să-l arătați și să-i spuneți povestea sau dacă cel mic are o colecție și vrea să ne povestestească despre ea, aduceți un obiect colecționat la standul BeWhere dela Street Delivery, str. Arthur Verona, unde Asociația De dragul artei vă așteaptă să asculte povestea obiectului ales. În plus, ulterior evenimentului, vom organiza Expoziția de obiecte prețioase care va fi realizată pe pagina de Facebook a revistei BeWhere și a Asociației De dragul artei. Suntem siguri că obiectele voastre ne pot spune:

–         Dacă sunt vechi: cui i-au aparținut, la ce foloseau, cum au ajuns la voi, cum era proprietarul inițial, ce anume din aspectul lui vorbește despre persoana care l-a cumpărat etc.

–         Dacă sunt din colecția ta: de ce colecționezi acest tip de obiect, de unde l-ai luat, ce anume îți place la el, l-ai putea dărui altcuiva etc.

Spunem povestea obiectelor ca să înțelegem mai bine muzeele și să căutăm acolo povești frumoase pline de personaje reale, cu pasiuni și interese adevărate. Și pentru că aceste povești reapar în fiecare dintre noi cu fiecare lucru colecționat sau păstrat.

Vă așteptăm să povestim despre obiecte și despre noi!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează