Pentru Alexandru…

0

 

Mina Alexandru Ionescu are un an şi patru luni şi suferă de o formă rară de cancer. Diagnosticul iniţial a fost sarcom renal cu celule clare, dar trebuie confirmat la o clinică specializată din străinătate, unde va putea primi şi tratamentul adecvat. În luna decembrie i-a fost extirpată o tumoare de 600 gr., împreună cu un rinichi, o parte din ureter si doi ganglioni, iar din ianuarie 2012 a început chimioterapia la spitalul Budimex.

Familia lui Mina Alexandru încearcă acum să găsească resursele financiare necesare pentru a salva viaţa acestui copil. Cei trei se află în Germania, la o clinică din Mainz, unde au început investigaţiile.

Daca doriţi să-i ajutati, puteţi dona în următoarele conturi:

Nume beneficiar: Alexandru Mina Ionescu

LEI – RO 04MILB 0000 0000 0294 8361

EUR – RO 84MILB 0000 0000 0294 8376

SWIFT: MILBROBU

BANCA MILLENNIUM (Sucursala Dristor, Bucureşti)

SMS 848-2 EUR

(oferit de Orange, Vodafone și Cosmote în perioada 11-18 februarie 2012)

TELEDON: 0900 900 080 – 10 EUR/apel (numar apelabil din reţeaua Romtelecom)

Donaţiile pot fi făcute şi în baza unui contract de mecenat/sponsorizare.

 

Detalii suplimentare: alexandrumina.blogspot.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează