Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru Alexandru…

0

 

Mina Alexandru Ionescu are un an şi patru luni şi suferă de o formă rară de cancer. Diagnosticul iniţial a fost sarcom renal cu celule clare, dar trebuie confirmat la o clinică specializată din străinătate, unde va putea primi şi tratamentul adecvat. În luna decembrie i-a fost extirpată o tumoare de 600 gr., împreună cu un rinichi, o parte din ureter si doi ganglioni, iar din ianuarie 2012 a început chimioterapia la spitalul Budimex.

Familia lui Mina Alexandru încearcă acum să găsească resursele financiare necesare pentru a salva viaţa acestui copil. Cei trei se află în Germania, la o clinică din Mainz, unde au început investigaţiile.

Daca doriţi să-i ajutati, puteţi dona în următoarele conturi:

Nume beneficiar: Alexandru Mina Ionescu

LEI – RO 04MILB 0000 0000 0294 8361

EUR – RO 84MILB 0000 0000 0294 8376

SWIFT: MILBROBU

BANCA MILLENNIUM (Sucursala Dristor, Bucureşti)

SMS 848-2 EUR

(oferit de Orange, Vodafone și Cosmote în perioada 11-18 februarie 2012)

TELEDON: 0900 900 080 – 10 EUR/apel (numar apelabil din reţeaua Romtelecom)

Donaţiile pot fi făcute şi în baza unui contract de mecenat/sponsorizare.

 

Detalii suplimentare: alexandrumina.blogspot.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.