PechaKucha Night Bucuresti, 1 noiembrie 2012

0

Pentru iubitorii evenimentului PechaKucha Night Bucuresti, o veste bună după multe frământări organizatorice: de 1 Noiembrie, începând cu orele 19, în sala George Enescu de la Conservator (Str. Stirbei Voda Nr.33), spectacolul revine pentru o nouă ediție, #10.

De această dată între prezentatori se află: Horia Rizea, un tânăr scriitor în vârstă de 13 ani, Diana Rotaru, Adina Hotinceanu, organizatoare ale festivalului InnerSound, Romulus Bena, de această dată în calitate de „turist în ţara mea”, Mia Ionescu, secretar artistic al UNMB, Andrei Mihail, organizator FânFest, Andreea Butnaru, membră a ansamblului Musica Viva, Geo Scripcariu, Managing Partner la BT Public Relations, Veronica Anghelescu, compozitor, jurnalist la revista No14 Plus Minus, Camelia Popescu, turist profesionist, Raluca Petrescu, Fundația Terra Mileniul III.

Intrarea liberă. Îndrăzneşte, vei fi surprins!

Prezentatorii acestei ediţii sunt:

Andreea Butnaru / pianistă / MUSICA VIVA – MUZICA VIE

Horia Rizea  / elev / ÎN ZBOR BARBA NU CREŞTE

Mădălina Marcu / director dezvoltare resurse ARC / BINELE FĂCUT CU CAP

Eugen Vaida / arhitect / SALVAREA ŞI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL AL VĂII HARTIBACIULUI

Romulus Bena /  preşedinte Asociaţia Prietenii Şcolii Centrale / TURIST ÎN ŢARA MEA

Andrei Mihail / Organizator festival FânFest / FÂNFEST – VREM CULTURĂ, NU CIANURĂ

Ioana Traistă / Manager Comunicare Fundaţia PACT / VIAȚA LA SAT, ÎNTRE NEVOIE ȘI INIȚIATIVĂ

Gabriela Ioniță / actriţă, coordonatorul şi managerul Şcolii de teatru CORIFEU / TEATRUL, O NECESITATE ÎN VIAŢA FIECĂRUIA

Mia Ionescu / Secretar muzical UNMB / UNMB VA INVITA LA…CONCERT

Diana Rotaru, Adina Hotinceanu / directoare artistice „InnerSound” / DUPĂ INNERSOUND

Veronica Anghelescu / compozitor, jurnalist / No14 Plus Minus / TRAIECT

Emanuela Ignăţoiu-Sora / cercetător; membru al grupului Bună dimineaţa, Bucureşti!  / O POVESTE INIŢIATICĂ: DE LA LOCUITOR LA CETĂŢEAN URBAN

Geo Scripcariu / Managing Partner  BT Public Relations, Doctorand UAUIM / OPEN SOURCE URBANISM APP

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează