Pe „Urşii Panda” îi vedeţi În Culise

0

Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită pe 7 Septembrie, ora 20:00, la premiera oficială a spectacolului „Frumoasa Călătorie a Urşilor Panda Povestită de un Saxofonist care avea o Iubităla Frankfurth”. Muzica, proiecţiile cinematografice, textul minunat al lui Matei Vişniec şi un joc deschis şi sincer al actorilor sunt elementele care trebuie să te convingă să viila Teatrul În Culise pentru „Urşii Panda”.

O poveste despre iubire, viaţă şi moarte, o dramă presărată cu accente comice, un spectacol de atmosferă şi relaxare.

„Spune a în gând ca şi cum ai spune că mă iubeşti…”. Un tânăr se trezeşte într-o dimineaţă lângă o femeie superbă despre care nu îşi aminteşte nimic, cum a agăţat-o, cum au ajuns în acelaşi pat şi nici măcar unde se află. Urmează nouă nopţi de dragoste pe drumul spre absolut şi dematerializare.

Distribuţie: Cosmina Soare, Ştefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu.

Saxofon: Sofian Miron

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h15min

“Cãlãtoria urşilor panda reprezintã înseşi vietile lor trãite pânã la punctul terminus. Viaţa este privitã ca „vis al morţii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, cãtre atingerea ataraxiei. Cãlãtoria urşilor panda trimite cu gândul la cãlãtoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tigãnci”. Totodatã ea reprezintã proiecţia unui nou început, un nou „ab origo”, punctul iniţial al unei noi vieţi. Şi astfel nimic nu se pierde, totul se transformã, cãci totul este un ciclu neîntrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

Parcurgerea celor nouã nopţi poate echivala cu coborârea celor 9 trepte ezoterice. Coborârea acestora fãrã a cãdea înseamnã a-şi fi ţinut în frâu simţurile. Nouã este şi cifra care, corespunzând celor 9 deschideri ale omului, simbolizeazã cãile acestuia de comunicare cu lumea. Existã astfel credinţa celor nouã ceruri sau nouã etape pe care trebuie sã le parcurgã sufletul pentru a dobândi pacea vesnicã.” (Irninis Miricioiu – prefata la volumul semnat Matei Visniec – Frumoasa cãlãtorie a urşilor panda povestitã de un saxofonist care avea o iubitãla Frankfurt).

Vă invităm călduros la o călătorie teatrală originală şi plină de simboluri, un spectacol care vă va face să râdeţi şi să plângeţi pe parcursul unei singure ore. Vineri, 7 Septembrie, ora 20:00. Locurile sunt limitate!

Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau pe site teatru.inculise.ro

Mulţumim sponsorilor: Sarahtex, Shiral Ţesături, PetSmart.ro şi partenerilor media: Şapte Seri, Zile şi Nopţi, România Liberă, Modernism, Webcultura, Oraşul Meu, ArtWe, Port.ro, Metropotam, Lume Bună, Ciao.ro, HypeStreet.ro, ArtAct Magazine.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează