Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe locuri, fiți gata…start la înscrieri în Fotbalul Robotic!

0

        – Cioc, cioc!

        – Cine e?

        – Salut, sunt viitorul. De obicei nu fac vizite la domiciliu, dar am văzut că ai potențial și te vreau în echipa mea, la cea de-a doua ediție a Campionatului de Fotbal Robotic.

fb_cover_2 copy

STOP! Acum gândește-te de câte ori îi bate viitorul la ușă unui om? Unele lucruri se întâmplă numai odată în viață. Iar aceasta este șansa ta de a porni cu dreptul pe calea pe care ai ales-o. Profită acum, pentru că locurile disponibile nu sunt fără număr și au rămas mai puțin de 20 de zile în care să te poți înscrie în campionat. În plus, totul este gratuit. Fii antrenorul echipei de roboplayeri care va pleca acasă cu titlul de campion și cu șansa de a-și fi pecetluit viitorul.

Da, Campionatul de Fotbal Robotic este un proiect teleportat din viitor în sprijinul celor ca tine: elevi, studenți sau masteranzi pasionați de robotică și programare.

Te întrebi probabil de ce te-ai înscrie în competiție? Pentru că în cursa acerbă pentru un loc de muncă e bine să ai un avans în fața adversarilor, iar angajatorii sunt mult mai înclinați să-i spună da unui tânăr care deja și-a dovedit talentul și inițiativa pe teren. Și dacă nu te cred pe cuvânt, nu-ți face griji, la finalul celor trei luni de cantonament îți vom oferi o diplomă care să-ți confirme experiența de “antrenor fotbal robotic”.

Ne plac oamenii care se ajută singuri, astfel că dacă te înscrii și participi la campionat, noi ne angajăm să te recompensăm și cu o scrisoare de recomandare pe care să nu o poată trece cu vederea niciun angajator.

Credeai că acesta este singurul premiu? În afară de faptul că am implicat în proiect companii de top precum: UPC, ASUS, LUXOFT, Bitdefender, MISYS, OKAPI și ioteo, care te vor trece pe lista scurtă, ți-am pregătit și o avalanșă de premii demne de un tech-savvy, mulțumită sponsorilor proiectului. Te ții bine de scaun? Căci s-ar putea să-ți zboare covorul de sub picioare când vei auzi că punem la bătaie 5 tablete ASUS Fonepad 7 (ME175CG), 5 Routere wireless ASUS WL-330N3G și 5 seturi de căști ASUS In-Ear HS-101 Black.

Dacă până acum ai aflat noutăți în materie de robotică numai de la televizor sau de pe youtube, la Campionatul de Fotbal Robotic nu numai că vei sta față în față cu roboții, dar vei avea acces direct la informații greu accesibile pentru restul lumii. Mai mult, prin cele 12 workshop-uri și cele 6 sesiuni de coaching programate, vei face scubadiving în lumea fascinantă a inteligenței artificiale. Nu-ți refuza o experiență unică!

 

Campionatul de Fotbal Robotic se desfășoară în buricul târgului, în cadrul Universității Politehnica din București, începând din martie și până în mai 2014. Nu trebuie să vii nici cu short de schimb și nici cu adidași cu crampoane, dar ți-ar fi util un laptop, să știi cu ce se mănâncă fotbalul și ceva cunoștințe de C++ și Python. De restul ne ocupăm noi.

Tu vino la preselecții și acordă-ți o șansă pentru un viitor mai bun. Înscrie-te aici!

Campionatul de fotbal robotic este un proiect inițiat de inventeaza.ro.

Co-organizatori: eeStec și Universitatea Politehnica Bucuresti

Sponsori VIP: UPC, ASUS

Sponsori GOLD LUXOFT, Bitdefender

Sponsori SILVER MISYS, OKAPI, ioteo

Partener instituțional: UNESCO

Parteneri media: eJOBS, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de Valori, Calendar evenimente, VIDEOLINK, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, THE HACK, Inspire Business, InvataSa, Romania Pozitiva, VOIEVOZII, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSEdu, Gemma Total Advertising, Stiinta Azi, Timisoara Startup Hub

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.