Pe Bulevardul Kiseleff nu se mai circula! Se face sport!

0

Au fost amenajate spatii pentru tenis de masa, tenis de picior, badminton, terenuri de baschet si de volei, mese de fusbal, piste pentru biciclisti. Toate pe bulevard.

Organizatorii te astepta la distractie si miscare in aer liber in fiecare weekend din perioada 1 iulie – 28 august 2011, de vineri seara pana duminica dupa- amiaza.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează