„Pe 8 noiembrie vom pedala pentru prietenii Riders Club din Brigada de Voluntari, victime ale tragediei din Colectiv”

0

Riders Club: Pe 8 noiembrie vom pedala pentru prietenii Riders Club din Brigada de Voluntari, victime ale tragediei din Colectiv

Riders Club_Colectiv 04112015

Profitul concursului Haiduci si Domnite va fi donat pentru ajutorarea lui Bogdan, Raluca, Andrei si Ciprian
Echipa MPG – Riders Club isi exprima regretul profund fata de tragedia petrecuta in clubul Colectiv din Bucuresti, in noaptea de 30 octombrie a.c., si transmite sincere condoleante familiilor indurerate. Membrii echipei MPG – Riders Club sunt alaturi de supravietuitorii acestei tragedii si de familiile lor, le transmit cele mai bune ganduri si se roaga sa aiba putere sa lupte si sa se insanatoseasca cat mai curand.

MPG – Riders Club doreste sa isi exprime tristetea adanca fata de pierderea lui Alexandru Georgescu, membru al Brigazii de Voluntari, care s-a aflat vineri noapte in clubul Colectiv. Totodata, echipa MPG – Riders Club isi manifesta solidaritatea fata de Brigada de Voluntari, partenerul nostru de nadejde, ai carei membri sprijina evenimentele sportive contribuind la crearea unei experiente placute si in siguranta a participantilor.

Este randul nostru sa fim alaturi de ei si sa oferim ajutor familiilor membrilor Brigazii de Voluntari, Bogdan, Raluca, Andrei si Ciprian, tineri frumosi si plini de sperante, care au fost raniti in urma incendiului de la Colectiv, astfel incat sa poata beneficia de tratamentul necesar si sa se recupereze cat mai curand.

In acest sens, MPG, firma ce coordoneaza sistemul Riders Club, va dona intreg profitul incasat la evenimentul de ciclism Haiduci si Domnite, care va avea loc pe 8 noiembrie, la Moara Vlasiei. Banii vor fi directionati catre familiile celor raniti pentru a veni in sprijinul vindecarii si insanatosirii lor. Le uram sa depaseasca cat mai repede aceste clipe grele!

Ultima zi de inscriere in concursul de ciclism este joi, 5 noiembrie, pana la ora 23:59, iar aceasta se poate face exclusiv online pe platforma Riders Club, pe pagina dedicata competitiei Haiduci si Domnite.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează