Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 7-8 octombrie, Editura Seneca îl aduce în România pe Giancarlo Sturloni, autorul cărții „Planeta intoxicată”

0

GIANCARLO STURLONI ÎN ROMÂNIA

Pe 7-8 octombrie, Editura Seneca îl aduce în România pe Giancarlo Sturloni, autor a numeroase cărți de mediu, doctor în științe și profesor universitar. Vor avea loc două întâlniri cu publicul, cu participare gratuită:

Avem o singură planetă, dar ne comportăm cu ea ca și când am avea ascunse undeva nenumărate planete de rezervă.
Cum ar fi să-i poți pune întrebări despre situația asta direct unui autor și profesor universitar specializat în comunicarea științei?

Acum ai ocazia să o faci gratuit – vei putea discuta față în față cu Giancarlo Sturloni, doctor în Științe și Societate, pe 7 octombrie la Cluj sau pe 8 octombrie la București.

Tot atunci se va lansa și cartea sa, Planeta intoxicată, publicată în limba română de Editura Seneca și tradusă de Marina Loghin – una dintre cele mai carismatice scrieri contemporane despre relația dintre om și natură.

Participarea este gratuită, pe baza înscrierii la irina.vasilescu@asociatiasnk.ro – locurile sunt limitate!

Organizator: Asociația SNK
Parteneri: Festivalul Internațional de Carte Transilvania
Parteneri media: EcoMagazin, Green Revolution, RFI România, România Pozitivă, Think Outside the Box.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.