Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 30-31 Martie scoatem activitățile PlaYouth la plimbare!

0

Pe 30-31 Martie scoatem activitățile PlaYouth la plimbare! Între 11:00-17:00, Casa EFdeN din Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 66, va deveni locul nostru de joacă unde, împreună cu cei mici, veți putea experimenta multe dintre activitățile care se desfășoară în timpul anului la noi, la PlaYouth.

Pregătim super experimente la chimie distractivă, tehnici interesante la pictură, grafică și desen, cadre speciale și dezvăluiri la fotografie și ne bucurăm de origami, teatru, bune maniere și astronomie. Vom face mișcare în familie cu Zumba Kids și Yoga Family, și în premieră, vom testa împreună robotica, educația financiară și percuția!

Totul într-un cadru prietenos, deschis și cu drag de învățare, alături de echipa și de trainerii PlaYouth.

Este un moment perfect să ne cunoașteți și să vedeți dacă activitățile noastre vi se potrivesc. Vă puteți înscrie, apoi, la cursuri! Vă așteaptă multe suprize plăcute, zâmbete și bucurie, toate în ton cu primăvara! Aici aveți agenda evenimentului:

11:00 – 11:30 – Sosire & Bun-Venit

11:30 – 12:15 – Origami, Zumba Family, Chimie Distractivă, Robotică, Educaţie Financiară, Astronomie.

12:30 – 13:15 – Origami, Storytelling, Do It Yourself, Teatru de Improvizaţie, Inteligenţă Emoţională, Educaţie Financiară.

13:30 – 14:15 – Origami, Chimie Distractivă, Robotică, Astronomie, Percuţie, Fotografie.

14:30 – 15:15 – Origami, Teatru de Umbre, Tehnici de Pictură, Do It Yourself, Inteligenţă Emoţională, Yoga Family.

15:30 – 16:15 – Origami, Chimie Distractivă, Fotografie, Educaţie Financiară, Yoga Family, Percuţie.

16:30 – 17:00 – Ce urmează & Încheiere.

Ca să ne putem organiza mai ușor, vă rugăm să ne trimiteți un mail la contact@playouth.ro sau un SMS la 0755 655 566 prin care vă confirmați prezența.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.