Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 27 octombrie 2020 va avea loc concertul aniversar „Beethoven Sieben”

0

BEETHOVEN SIEBEN

Pe 27 octombrie 2020 va avea loc concertul aniversar „Beethoven Sieben” organizat de Fundația ConstantArt cu sprijinul Ambasadei Germaniei în România, proiect menit să marcheze, într-un mod special și sensibil, aniversarea celor 250 de ani de la nașterea marelui compozitor german.

Evenimentul aduce în prim plan o asociere inedită de instrumente – flaut, fagot, pian, o formula întalnită foarte rar pe scenele de concert. Acest fapt atrage cu sine și un amestec original de lucrări muzicale împletite cu versuri și gânduri poetice pentru a evidenția creația lui Beethoven în cultura contemporană.

Concertul se va desfășura în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică din București.

Artiști:

Ioana Bălașa – flaut

Laurențiu Darie – fagot

Adriana Toacsen – pian

Cătălina Matei – poet

27 octombrie 2020, ora 19:00, sala Enescu a UNMB
 

O seară despre Beethoven și Goethe, muzică și versuri, prelucrări și cugetări, trecut și prezent, tristețe,  pandemie, speranță, viitor.

3 compozitori + 2 poeți + interpretare + pandemie = 7 (SIEBEN)

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.