„Pe 24 iunie, ora 19:00, ocupam centrul Bucurestiului si recuperam Dambovita pentru agrement”

0

Pe 24 iunie, ora 19:00, ocupam centrul Bucurestiului si recuperam Dambovita pentru agrement. Din program: plimbare cu canotcile si cu Sup, concert, energie si voie buna!

Sursa: https://www.facebook.com/IvanPatzaichin

Va asteptam la Centrul Rowmania, la evenimentul de lansare a parteneriatului dintre Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23 si SupAcademy Romania, prin care vara aceasta va oferim cursuri de Sup, cursuri de vaslit, inchirieri de canotci si de Sup, Yoga & fitness Sup, evenimente corporate, concerte si multe altele.

 dambo

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează