Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 23 august se da startul la inscrierea in concursul Gabriela Szabo Run Fest 2013

0

Astazi, 23 august, se da startul inscrierilor in concursul Gabriela Szabo Run Fest 2013! Participantii se vor putea inscrie exclusiv online pe site-ul oficial al evenimentului: www.runfest.ro. Tot pe acest site vor putea fi gasite conditiile si modalitatea de participare la competitie, acestea fiind cuprinse in Regulamentul concursului, la http://www.runfest.ro/ro/ghid/regulament-oficial.

MPG va invita sa impartasiti bucuria alergarii impreuna cu Gabriela Szabo si Zsolt Gyöngyössy, promotorii acestui eveniment sportiv, ce va fi organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii. Concursul incurajeaza pe toata lumea sa faca miscare, sa se bucure de aer curat si sa cunoasca oameni noi cu spirit frumos si sanatos.

Prima editie a acestui eveniment de alergare, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, in Padurea Baneasa, invita la start oameni de toate varstele, incepatori sau alergatori cu experienta. Toti amatorii de miscare, de orice nivel, vor putea alerga pe un traseu de 3 kilometri ce combina zone de asfalt si de padure. Acesta va putea fi parcurs o singura data sau de mai multe ori, in functie de categoria de concurs la care participantul alege sa se inscrie.

Varsta minima de participare este de 8 ani, iar categoriile de participanti sunt urmatoarele:

  • Copii (8-13 ani): cursa de 1,5 km (doar pe asfalt),
  • Junior (14-18 ani): parcurgerea traseului de 3 km o singura data,
  • Open 3 km: parcurgerea traseului de 3 km o singura data,
  • Open 9 km: parcurgerea traseului de 3 km de 3 ori,
  • Familii 3 km: competitie pentru un adult si un copil cu varsta de 8-13 ani, cu parcurgerea intregului traseu de 3 km,
  • Stafeta Echipe/Corporate: competitie de stafeta pentru echipe de 3 persoane adulte, fiecare alergand o tura completa de 3 km.

Copiii cu varste intre 8 si 13 ani vor alerga pe un traseu separat, cu o lungime de 1,5 km.

Startul competitiei se va da din Aleea Privighetorilor, in apropiere de Academia de Politie, situata in nordul Capitalei. Pentru a va asigura un loc in editia din 2013 a concursului Gabriela Szabo Run Fest este necesar sa va inscrieti in una dintre cursele disponibile si sa achitati taxa de participare click aici pentru detalii.

Pentru o experienta cat mai placuta dar si sigura, organizatorii au pregatit un pachet de concurs complet si o serie de servicii incluse in taxa de participare. Printre acestea se numara: cip de cronometrare, numar de concurs, medalie de finisher si un tricou personalizat al evenimentului concursului Gabriela Szabo Run Fest, dar si servicii de asistenta medicala si de comunicatii si puncte de alimentare si rehidratare pe traseu. Concurentii vor putea participa si la o tombola cu premii.

Programul evenimentului in 21 septembrie 2013:

08:00 – 10:30 – Inscrieri la punctul de start, respectiv in parcarea din fata Academiei de Politie, Aleea Privighetorilor, sector 1, Bucuresti

08:00 – 10:30 – Ridicarea pachetelor de concurs pentru alergatorii din afara Bucurestiului

09:30 – Start Copii 1,5 Km

10:00 – Festivitatea de premiere Copii 1,5 Km

11:00 – Start Open 9 km

11:05 – Start Open 3 km si Juniori 3 km

11:05 – Start Familie 3 km

11:10 – Start Stafeta 9 km

13:00 – Timp limita de finalizare a cursei

14:00 – Festivitatea de premiere Open 9 km, Open 3 km, Juniori 3 km, Familie 3 km, Stafeta 9 km

Logo1

Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile si pe Facebook, pagina dedicata acestui concurs: www.facebook.com/runfest, pe care va invitam sa o vizitati si sa-i dati  un “like”.

Evenimentul este sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului, care doreste sa promoveze astfel de initiative in Romania privind sportul de masa.

Despre Gabriela Szabo:

In 1999 a fost declarata cea mai buna atleta si cea mai buna sportiva a lumii, precum si cea mai buna sportiva a Europei. In 2000 a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vara. De patru ori campioana mondiala la seniori, Gabriela Szabo a stabilit recorduri mondiale la cursele de 2.000 si 5.000 de metri.

Despre Saptamana Europeana a Mobilitatii:

Comisia Europeana organizeaza, in perioada 16-22 septembrie, SaptamanaEuropeana a Mobilitatii, prin care incurajeaza cetatenii europeni sa foloseasca mijloace  de transport in comun sau alternative si sa imbunatateasca starea mediului si calitatea vietii in orasele europene.

Despre MPG:

MPGeste o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 2.000 de evenimente sportive, ajungand in prezent sa coordoneze peste 600 evenimente pe an, in 12 sporturi. Proiectele dezvoltate se adreseaza in mare masura amatorilor – Tenis Partener, Tenis10, Descopera tenisul!, Riders Club, Romanian Corporate Sports, dar si sportivilor profesionisti. Detalii despre istoricul si activitatea companiei gasiti pe http://www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.