Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 20 decembrie, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 9-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club

0

Pe 20 decembrie, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 9-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club – Concertul „Iarna Muzicala”!

Sambata, 20 decembrie 2014, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-18:00, se va desfasura cel de-al 9-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Concertul „Iarna Muzicala”.

Scoala de Muzica Boem Club_Concert_Tinerimea Romana

Evenimentul va reuni aproximativ 100 de cursanti copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care vor canta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea. Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 3 si 50 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a interpretilor acestui spectacol pleaca de la 6 luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Spectacolul va fi compus din 5 mini-concerte oferite de cursantii Scolii de Muzica Boem Club, organizate pe categorii de varsta (copii, adolescenti si adulti) si pe nivel de cunostinte (incepator, intermediar si avansat). Profesorii Boem Club vor oferi si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la pian, chitara, vioara, saxofon sau cu vocea.

Repertoriul concertului va cuprinde atat muzica clasica si usoara, cat si colinde si piese specifice sarbatorilor de iarna. Programul va fi alcatuit din momente solo la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini.

Toti interpretii din cadrul Concertului „Iarna Muzicala” vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare. Auditoriul va fi constituit din aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite domenii si personalitati muzicale care vor canta alaturi de cursantii Scolii de Muzica Boem Club.  Spectacolul se va termina cu un cocktail in cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club vor schimba impresii.

Concertul „Iarna Muzicala” reprezinta incheierea unul an scolar de succes, cu numeroase premii la concursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse in grila educationala, cu noi profesori in colectiv, cu si mai multi cursanti de toate varstele si orice nivel zi de zi.

Partenerii media ai concertului sunt: Agentia de presa Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Cotidianul Ultima Ora, www.clopotel.ro, www.suntparinte.ro, www.Bucuresteni.ro, www.romaniapozitiva.ro, www.gokid.ro, www.roportal.ro, www.orasulm.eu, PRWave, www.autentici.ro si www.calendarulmagic.ro

Anul acesta Scoala de Muzica Boem Club va avea vacanta de iarna intre 23 Decembrie si 4 Ianuarie. Luni, 22 Decembrie, este ultima zi in care se tin cursuri, iar luni, pe 5 Ianuarie, se va relua activitatea la toate cele 3 sedii: BoemClub Dorobanti, BoemClub Alba Iulia, BoemClub Razoare.

Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”.

Scoala de muzica Boem Club

Despre Scoala de Muzica Boem Club

Cu o experienta de 5 ani in sustinerea lectiilor de muzica si o echipa de 30 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare, Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Romania.  Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.