Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 2 Octombrie invitati la 12Connections sunt Ivan Patzaichin si Teodor Frolu

0
Pe 2 Octombrie, de la 19:00, ii avem invitati la 12Connections pe Ivan Patzaichin si Teodor Frolu. Ne gazduiesc, la etajul 3 de data asta, partenerii nostri de la Impact HUB Bucharest.
Nu cred sa mai fie vreun roman sadea care sa nu stie, macar din auzite, cine este Ivan Patzaichin. Poate ca avem nevoie deWikipedia pentru a ne aduce aminte cate medalii olimpice si mondiale a castigat, dar de cativa ani incoace ne-am obisnuit sa il gasim pe metereze la Rowmania.
Noi il stim doar de la televizor sau am apucat sa il vedem in carne si oase, de la o oarescare distanta, in timp ce isi organiza oamenii in timpul festivalului deja pomenit sau tinand un speech pe la vreun eveniment.
 583217-ivan-patzaichin-2-1024x632
Teodor Frolu, împreună cu Asociaţia Ivan Patzaichin, a impulsionat prin Rowmania, business-ul din Deltă: în primul rând prin producția de canotcă (un model de canoe), iar în al doilea rând, prin oportunitățile turistice care s-au dezvoltat din excursiile în această zonă.
Vrem sa ne dam ocazia, noua si voua, sa il cunoastem de aproape, intr-un setup relaxat; ascultandu-i povestea, bombardandu-l cu intrebari nepuse si comentand impreuna cu el un documentar scurt care spune povestea canoei pe care a iubit-o atat de mult.
Pentru a va inscrie completati formularul cu pricina AICI. Locurile sunt gratuite dar limitate (100 la numar).
teodor-frolu1

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.