Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 18, 19 si 20 martie te asteptam la cel mai important targ international de universitati din Europa de Sud-Est

0

Pe 18, 19 si 20 martie, la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud Est, ai ocazia sa te intalnesti cu peste 20 dintre cele mai importante universitati din lume. University of Bristol, University of Nottingham, University of Sheffield, University of Birmingham si Rotterdam School of Management, Erasmus University sunt doar cateva dintre cele peste 95 de institutii de invatamant superior care vor ajunge in Romania, la Sala Palatului.

12112330_1096877933663604_327145182999486428_n

Timp de trei zile, la RIUF, peste 95 de universitati si institutii de invatamant din 15 tari iti vor putea oferi informatii despre fondurile de burse, programele de studiu si ofertele educationale in domenii precum management, business, economie, marketing si advertising, inginerie si IT, jurnalism, turism, arta si design, arhitectura, medicina.

De ce sa participi la RIUF-The Romanian International University Fair?

Incepand din 2005, peste 22.000 de vizitatori vin in fiecare an la RIUF sa se informeze despre oportunitatile educationale ce le sunt accesibile in toata lumea. Peste 6.000 de romani aleg sa faca pasul in viitor studiind in strainatate, in urma unei conversatii directe cu reprezentantii oficiali ai universitatilor de interes sau dialogand cu studenti sau absolventi romani ai universitatilor respective.
Participarea la RIUF- The Romanian International University Fair te ajuta sa:
• afli direct de la reprezentantii universitatilor informatiile de care ai nevoie legate de programul de studiu ales, procesul de admitere, surse de finantare si burse;
• dialoghezi cu reprezentantii celor mai apreciate universitati din strainatate si din Romania si sa gasesti raspunsuri la propriile intrebari;
• te orientezi intr-o varietate foarte mare de programe. La RIUF ai acces la peste 7.000 de programe de studiu in domenii precum marketing, management, business, economie si finante, turism, stiinte politice si relatii internationale, Drept, Tehnologie & IT, arhitectura, arte si design;
• discuti cu studentii romani plecati in strainatate si afli cum este sa fii student international.

Peste 33 de workshop-uri, seminarii si informatii despre fondurile de burse diponibile in Marea Britanie, USA si Olanda

12140031_1099301466754584_1032877954791935517_o
Daca esti interesat de un program de studiu in afara Romaniei poti participa, in toate cele trei zile de eveniment, la peste 33 de workshopuri si sesiuni de discutii cu reprezentantii universitatilor internationale pentru a afla mai multe despre oportunitatile de angajare si experientele altor studenti care au ales sa studieze in strainatate. La aceste workshop-uri si seminarii poti invata, printre altele, mai multe despre cum poti obtine finantare in tari precum USA, Marea Britanie si Olanda, despre cum iti poti face un dosar de aplicatie perfect, despre care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a deveni student international sau cum poti construi roboti folosind tehnologie de ultima ora.

La RIUF te mai asteapta si 20 de universitati aflate in premiera in Romania si cele mai importante universitati din tara

Peste 20 dintre universitati vor ajunge la RIUF si vor participa in premiera la un eveniment educational din Romania. University of Reading, Rotterdam School of Management, Erasmus University, Artevelde University College Belgium si University of Surrey, UNU-MERIT/Maastricht Graduate School of Governance, University of Leicester, GSM London, Universidad Católica San Antonio de Murcia, FIGS (France International Graduate Schools), Willem de Kooning Academy sunt doar cateva dintre institutiile de invatamant superior care vor ajunge pentru prima data in Romania pe 18, 19 si 20 martie.

Iar daca esti decis sa alegi un program de studiu in Romania poti interactiona si cu cele mai consacrate universitati din tara. Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai si Academia de Studii Economice vor putea raspune la intrebarile celor interesati. La acestea se adauga si singura facultate de antreprenoriat din sud-estul Europei – The Entrepreneurship Academy.
Lista completa a expozantilor o poti vedea pe site-ul evenimentului.

Afla mai multe despre oportunitatile de studiu in Romania si in strainatate, inscrie-te pe www.riuf.ro si vino la Sala Palatului, pe 18, 19 sau 20 martie 2016. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la targul care va avea loc in Bucuresti, se pot inscrie la editiile din Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalenta) si Brasov (24 martie, Aro Palace Hotel).

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.
Parteneri media: B365.ro, Calendar evenimente, PortalHR.ro, SmartandHappyChild, Orasulm.eu, EduManager, IQool, Romaniapozitiva.ro, TV-H/ Radio H, Observatorul PH, Gen 90, Ed4Lead, Gazeta Dambovitei, Info Braila, Edu- news.ro, Hipo.ro, Studland, amdoar18ani.ro
Parteneri institutionali si educationali: American Council, ASE, Universitatea Bucuresti, British Council, Campus France, Fulbright, DAAD, ED4LEAD, Universitatea Alternativa, Primaria Bucuresti
Organizatii partenere: EESTEC, AEGEE, ASER, Scoala de Valori, AIESEC, BOS, VIP, ASCIG, LSRS, ISIC, Tineri pentru Tineri
Parteneri: OKIAN, Sunday bagels and coffee

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.