Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 15 decembrie, la Deschis Atelier, serbăm 10 ani de bine

0

An de an, altruiști și egoiști cum suntem, ne adunăm pentru o petrecere zdravănă, ca să facem și să ne facem bine. Suntem The Selfless Selfish și, de zece ani, organizăm un eveniment caritabil sub numele de Pulovăr. Anul acesta, petrecem la Deschis Atelier, pe 15 decembrie. Elfii vor dansa pe sunetele lui Dannilov, Nipple’s Delight și That Couch Funk Collective, iar fulgii de nea vor fi animați de Aural Eye.

2018-print.png
Găsești toată povestea serbării în materialul atașat. Orice formă de susținere și promovare din partea voastră este binevenită. Facebook event: www.facebook.com/events/2857322597626651/
Adresa Deschis Atelier: Splaiul Unirii 160, București 
Hai să puloverim împreună!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.