Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PE 1 ȘI 2 IUNIE, AFI COTROCENI TE AȘTEAPTĂ LA CARNAVALUL COPILĂRIEI

0

ZECI DE ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE AU FOST PREGĂTITE, PRINTRE CARE CEL MAI MARE CLUB DE SLIME ȘI BALOANE URIAȘE DE SĂPUN

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită în AFI Cotroceni timp de două zile. Pe 1 și 2 iunie, copiii și părinții sunt invitați la Carnavalul Copilăriei. Cel mai mare mall din România este locul unde de sărbătoarea copilăriei vor avea parte de zeci de activități distractive și o mulțime de jocuri. În premieră, vor putea participa la cel mai mare club de Slime, vor putea face baloane uriașe de săpun ori experimente inedite cu gheață carbonică la atelierul Happy Chemistry.

În AFI Cotroceni, petrecerea dedicată celor mici va purta anul acesta straie de carnaval. Carnavalul Copilăriei va fi o experiență unică ce va începe sâmbătă, 1 iunie, la ora 12.00, și se va încheia duminică, 2 iunie, în jurul orei 20.00. În cele două zile, cel mai mare mall din România se va transforma în locul unde toti micuții și părinții ar trebui să fie prezenți pentru a sărbători ziua copilăriei.

Peste 30 de activități au fost pregătite pentru a transforma cele două zile în unele perfecte pentru cei mici.

Sâmbătă, 1 iunie, între 12.00- 20.00, vor fi întâmpinați de clovni pe catalige, vor admira statui vivante, vor putea, printre altele, să își creeze propriile măști de carnaval, să ia parte la un spectacol inedit de teatru unde vor fi implicați, să confecționeze și decoreze coroana Elsei la Atelierul Frozen ori să se joace alături de Anna și Spiderman. De asemenea, tot sâmbătă, sunt invitați să aibă parte de transformări fantastice la Crazy Party, un concept inedit de petrecere adus special pentru cei mici. Bubble Man îi așteaptă pentru a face alături de ei baloane uriașe de săpun.

Carnavalul Copilăriei continuă duminică, tot între 12.00- 20.00. Pe 2 iunie, atmosfera rămâne plină de veselie. Va fi asigurată, printre alții, de Olaf și Catwoman. Copiii vor putea dansa alături de clovni, participa la sesiuni de facepainting ori special tattoo. Duminică, vor putea participa și la atelierul de chimie Happy Chemistry, un spectacol de experimente cu gheață carbonică. Celor mici le vor fi explicate într-un mod distractiv și vor putea învăța noțiuni din chimie și fizică.

În premieră, AFI Cotroceni va amenaja pentru ei cel mai mare club de Slime. Aici, sub atenta coordonare a unui ”asistent savant”, vor putea să își creeze propriul slime colorat.

La AFI Cotroceni punem mereu preț pe importanța și calitatea timpului petrecut în familie. În cel mai mare mall din România, părinții găsesc mereu modalități de distracției pentru ei și copii. La noi se pot bucura de roller coaster, patinoar, cinema și multe altele. Pentru Ziua Internațională a Copilului venim cu un program special, cu și mai multe oportunități – peste 30 de activități la care îi așteptăm pe părinți și micuți pentru a transforma sărbătoarea copilăriei într-una perfectă.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Detalii despre activitățile pentru copii pregătite pe 1 și 2 iunie sunt disponibile pe www.AFI Cotroceni.ro, dar și pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Despre AFI Cotroceni: Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.