Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 1 iunie pedalează alături de Social Gym pentru o cauză nobilă!

0

Social Gym sărbătorește Ziua Internațională a Copilului prin 2 ore speciale de spinning organizate sub forma unui eveniment caritabil. Inițiată de Spinning România, campania de strângere de fonduri – Ride for a Smile! – își propune vină în sprijinul copiilor mai puțin favorizați, dar și să încurajeze spiritul responsabil al comunității de sport.

Banner landscape Ride for a Smile
Pe 1 iunie te așteptăm să te alături inițiativei noastre și să participi la una din cele 2 clase de spinning organizate de Social Gym:

19:10 – 20:00 | Spinning cu Mihalea | 14 locuri
20:20 – 21:10 | Spinning cu Claudia | 14 locuri

Pentru a participa la clasele de spinning, te încurajăm să donezi, jucării, haine, dulciuri, rechizite sau bani la recepția clubului.

Rezervă-ți un loc trimițând un e-mail pe adresa office@socialgym.ro.
Evenimentul Ride for a Smile! este deja la a doua ediție, iar acesta se desfășoară în paralel în mai multe cluburi de fitness și aerobic din România.
—-
DESPRE SOCIAL GYM
Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.