Paula Seling concertează pentru copiii cu boli grave de la HOSPICE Casa Speranței

0
Paula Seling concertează pentru copiii cu boli grave de la HOSPICE Casa Speranței

Îndrăgita cântăreață a acceptat invitația fundației HOSPICE Casa Speranței să concerteze vineri, 27 iunie de la ora 14.00 pentru pacienții copii de la HOSPICE.

unnamed (1)

Concertul va avea loc la Adunații Copăceni, la tabăra de vară HOSPICE pentru copiii cu boli grave și incurabile. Paula Seling va concerta pentru aproximativ 15 copii pacienți care petrec în acest moment o săptămână plină de activități recreative, special create pentru ei. Concertul va fi o surpriză pentru copii și părinții lor și o încântare pentru asistenții medicali și terapeuții fundației HOSPICE.

Domeniul de la Adunaţii Copăceni a fost donat de familia Florescu pentru ca aici HOSPICE să creeze un centru care va oferi îngrijire copiilor cu boli incurabile. Acesta va include o unitate cu paturi, un centru de zi pentru terapie prin joc, ateliere pentru activităţi recreative şi tabere de vară. Lucrările de renovare au început, iar prima tabără de vară a fost organizată în august 2013.

***

 
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă. Beneficiarii serviciilor sunt copiii și adulții cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă și a fost desemnat centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.