Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Paula Herlo și Alexandru Arşinel la Conferința Modele pentru TINEri

0

Clubul Studenților din Universitatea Româno-Americană înseamnă, înainte de toate, o echipă de oameni extraordinari, locul în care studenții se pot dezvolta atât pe plan profesional cât și pe plan personal, unde își pot pune abilitățile în practică și ideile în valoare.

Proiectul Modele pentru TINEri se dorește a fi cea mai puternică sursă de inspirație, idei și motivație pentru tinerii valoroși din România. Este unul dintre cele mai pretențioase și totodată ambițioase proiecte implementate de către Clubul Studenților CS-URA și credem în reușita sa și a impactului pe care acesta îl poate avea în rândul „TINErilor”.

MpT8

Proiectul constă într-o serie de conferinţe care aduc împreună tineri studenţi si liceeni, aflaţi la început de drum şi profesionişti reputaţi din varii domenii.

Misiunea proiectului „Modele pentru TINEri” este să contribuie la o lume populată cu oameni care îşi cunosc talentele, fac ceea ce le place şi trăiesc în congruenţă cu valorile şi motivaţiile lor personale.

Astfel, după succesul înregistrat de primele ediții, cu invitați precum Pavel Bartoş, Florin Dumitrescu, Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu ș.a., ediția cu numărul VIII îi are protagoniști pe Vasile Muraru, Tiberiu Pintilie, Paula Herlo și Alexandru Arşinel.

Tema în jurul căreia se vor desfăşura discuțiile este reprezentată de ”Pasiunea, noua mea carieră”, iar printre subiectele de discuție se vor număra următoarele: depăşirea barierelor în carieră, factori de motivaţie, transformarea provocărilor în opotunităţi, importanţa urmării visurilor.

Conferința va avea loc Miercuri, 22 aprilie, ora 18:00 în Foaier Festiv corp C, Universitatea Româno-Americană (Bd. Expoziției 1B).

Participarea este gratuită și se face pe bază de înscrieri prealabilă pe adresa modelepentrutineri@gmail.com

Facebook oficial: facebook.com/modelepentrutineri

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.